EPA
Volledig scherm
© EPA

Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”

CelebritiesBritney Spears (39) is niet meer te stoppen. Na haar emotionele getuigenis in de rechtbank, die ondertussen al dateert van 23 juni, neemt de zangeres geen blad meer voor de mond. Zo haalde Britney op sociale media al eerder uit naar haar familie en in een nieuw bericht op haar Instagramaccount doet de popzangeres nu hetzelfde. “Geloof me, ik heb nog lang niet alles verteld.”

4 reacties

 • Gerrit Maes

  2 jaar geleden
  U nie laten doen En zorgen dat die leegzuigers u alles moeten terug betalen
 • Natascha VERCAUTEREN

  2 jaar geleden
  Als alles waar is wat geschreven word en gezegd,zou er een onderzoek moeten worden uitgevoerd dat iederee controleerd die het zover heeft laten komen.Dokters,advocaten,familie,rechters,...Want als alles waar is,moet er veel gebeurd zijn het daglicht niet mag zien.Ook controleren tot op de dollar,waar haar geld naartoe is gegaan.Naar wie allemaal.Trek deze beerput maar jelemaal open zou ik zeggen.Maar dat zal nooit gebeuren.
 • Sharon Vandewaetere

  2 jaar geleden
  Ze heeft lang genoeg moeten zwijgen! Hoog tijd dat ze de kans krijgt om te tonen dat ze weer zelfstandig kan leven en zelf kiest hoe ze haar fortuin beheert.
 • Patrick De pauw

  2 jaar geleden
  Zij moet haar wil doordrijven want gans haar familie soupeert haar fortuin op in samenspraak met haar vader die denkt alle recht te hebben!draai hem maar een loer meiske
 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.