Britney Spears.
Volledig scherm
Britney Spears. © Instagram @britneyspears

Britney Spears reageert persoonlijk op bewindvoering (en spreekt voor het eerst zélf van #FreeBritney)

CelebritiesHet zijn nog steeds onzekere, maar voor het eerst sinds lang ook weer hoopgevende tijden voor Britney Spears (39). Nadat de popzangeres tijdens de bewuste hoorzitting voor de rechtbank al liet weten “enorm dankbaar te zijn voor haar fans”, bedankte de zangeres haar ‘leger’ aanhangers nu ook persoonlijk via sociale media. Daarbij maakt de zangeres voor de eerste keer zélf gebruik van de virale hashtag #FreeBritney.

 1. Hoe Britney Spears jarenlang gedomineerd en bedreigd werd: “Je kan mijn situatie het best vergelijken met sekshandel”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hoe Britney Spears jarenlang gedomi­neerd en bedreigd werd: “Je kan mijn situatie het best vergelij­ken met sekshandel”

  Het enige wat ze moest doen was ‘flink en mooi’ zijn en luisteren naar wat er haar gezegd werd. Maar Britney Spears (39) beet tijdens een pakkende getuigenis in de rechtbank woensdag voor het eerst publiekelijk van zich af. De popster leefde de afgelopen jaren onder druk van haar vader, dokters en management en werd in het gareel gehouden met dreigementen over haar kinderen of zwaardere medicatie. Een reconstructie van háár versie van de feiten. “Ik huilde een uur lang aan de telefoon. Mijn vader genoot van elke minuut.”
 2. Honderden miljoenen verdiend, maar één van de armsten in Hollywood: waar is het fortuin van Britney Spears naartoe?
  PREMIUM
  Celebrities

  Honderden miljoenen verdiend, maar één van de armsten in Hollywood: waar is het fortuin van Britney Spears naartoe?

  Britney Spears (39) is niet van plan om zomaar weg te kwijnen. De popzangeres neemt een nieuwe ‘superadvocaat’ onder de arm die ervoor moet zorgen dat er na 13 jaar een einde komt aan het curatorschap van haar vader. Britney wil weer de zeggenschap over haar eigen carrière, persoonlijke leven en vooral haar financiën, iets waar de laatste dagen heel wat om te doen is. Zo blijkt Britney volgens Forbes de ‘armoedzaaier’ van Hollywood te zijn, met vele miljoenen minder op haar rekening dan haar beroemde collega’s. Maar naar waar of wie - en via welke dubieuze manieren - is dat fortuin dan gevloeid? Vader Jamie Spears blijkt het paard van Troje.