Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Britney Spears laat nu ook op sociale media van zich horen: “Het spijt me dat ik deed alsof alles oké was”

CelebritiesBritney Spears (39) is duidelijk niet langer van plan om haar gedachten voor zich te houden. Gisteren sprak ze zich in de rechtbank al uit over de bewindvoering van haar vader en nu laat de zangeres ook van zich horen op sociale media. In een zeer uitgebreide post excuseert Spears zich nu bij haar volgers. 

1 reactie

 • WILLY ZACHEL

  1 maand geleden
  Ze had gewoon moeten stoppen met zingen en een ander job kiezen of gewoon niks meer doen !
 1. Een dappere Elisabeth, ontroering bij Mathilde en de ‘verborgen’ boodschap van Delphine: zo verliep de nationale feestdag
  Play
  Royalty

  Een dappere Elisabeth, ontroering bij Mathilde en de ‘verborgen’ boodschap van Delphine: zo verliep de nationale feestdag

  Woensdag werd in ons land de 140ste editie van de Nationale Feestdag gevierd. Toch zag die er dit jaar vanwege het noodweer en de coronacrisis net iets anders uit. Zo ging de traditionele plechtigheid op het Paleizenplein in Brussel er deze editie veel soberder aan toe. Het militair en burgerlijk defilé vonden wel degelijk plaats, maar voor het traditionele vuurwerk en het volksfeest was het nog te vroeg. Toch werd het hoe dan ook een unieke editie: alle ogen stonden gericht op de leden van de Koninklijke familie, die dit jaar met meer dan één primeur konden uitpakken.
 1. IN BEELD. Koning Filip en zijn gezin wonen ‘coronaveilig’ Te Deum bij in Brussel
  Play
  Royalty
  16

  IN BEELD. Koning Filip en zijn gezin wonen ‘coronavei­lig’ Te Deum bij in Brussel

  De koninklijke familie heeft woensdag het traditionele Te Deum bijgewoond in de Sint-Michiels-en-Sint-Goedelekathedraal, naar aanleiding van de nationale feestdag. Dat gebeurde in aanwezigheid van koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen Elisabeth (18), prins Gabriel (17), prins Emmanuel (15) en prinses Eléonore (12). Door de coronacrisis werd dit jaar gesleuteld aan de opzet: er was minder publiek aanwezig en er werd ruime afstand gehouden tussen de aanwezigen.