Britney Spears kan niet afkicken van sociale media: waarom lukt het andere celebs wel?

Afkicken van sociale media, een digitale detox dus. Superster Britney Spears deed een poging, maar hield het niet lang vol. Toch zitten enkele grote sterren helemaal niet op Instagram. Waarom? Want zo lopen ze toch heel wat inkomsten mis. Senne en Desna bespreken het allemaal in een nieuwe Showbits.

 1. Voor de liefde gaf ze alles en iedereen op: Japanse prinses Mako eindelijk gehuwd met haar 'gewone' man
  Royalty

  Voor de liefde gaf ze alles en iedereen op: Japanse prinses Mako eindelijk gehuwd met haar 'gewone' man

  De Japanse prinses Mako (30) is na een verloving van vier jaar eindelijk getrouwd met haar grote liefde, Kei Komuro (30). Het werd een feest in mineur, want daags voor het huwelijk werd er nog geprotesteerd tegen Komuro. “Ik heb spijt van het ongemak dat ik heb veroorzaakt en ik ben dankbaar voor diegenen die me zijn blijven steunen. Voor mij is Kei onvervangbaar”, mopperde de prinses emotioneel tijdens de plechtigheid.
 2. Dave Chappelle wil gerust in gesprek gaan met trans personen: “Maar je moet mijn show helemaal bekijken”
  Celebrities

  Dave Chappelle wil gerust in gesprek gaan met trans personen: “Maar je moet mijn show helemaal bekijken”

  Dave Chappelle (48) lag de afgelopen weken behoorlijk onder vuur. De komiek zou in z'n nieuwe show ‘The Closer’, te bekijken op Netflix, enkele transfobe opmerkingen gemaakt hebben. Daar kwam veel commentaar op, onder meer van transgender medewerkers van de streamingdienst. Die legden zelfs een tijdje het werk neer uit protest. Chappelle is op de hoogte van de kritiek, zegt hij in een nieuw filmpje op sociale media. “Maar het klopt niet dat ik niet wilde praten.”