Britney Spears
Volledig scherm
Britney Spears © REUTERS

Britney Spears haalt uit naar pers en fans: “Laat mij met rust wanneer ik op vakantie ben”

CelebritiesBritney Spears (39) heeft voor het eerst haar gedacht gezegd in de rechtbank, en ze kan blijkbaar geen genoeg krijgen van die vrijheid. De popster postte vandaag een duidelijke boodschap voor de pers én haar meest opdringerige fans: “Laat mij met rust.”

5 reacties

 • Stroobants Alexander

  1 jaar geleden
  Mag niets maar wel op verlof.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Zoek dan voortdurend en met alle mogelijke middelen de belangstelling niet op, hé zeg. Altijd hetzelfde met die beroemdheden - ze gebruiken de pers en hun fans) tot en met als het hen past maar o wee als de pers iets publiceert als het hen niet past.
 • Luciano van As

  1 jaar geleden
  Ik heb toch de indruk dat er iets niet pluis is in haar hoofd.
 • Danny Buyse

  1 jaar geleden
  Ze zal nog niet een beetje gelijk hebben zeker! Ook deze vrouw heeft recht op vakantie en ontspanning. Respect is soms ver te zoeken. Ben je fan dan moet je haar verlangens respecteren.
 • Patrick Rasschaert

  1 jaar geleden
  De papperazzi is een bende uitschot met alleen op sensatie beluste persmensen zonder enig respect voor het privé leven. Ongeacht of je al dan niet bekend bent heeft iedereen recht op privacy en respect en dit geldt zowel voor de pers als voor de fans. Geef de mensen tenminste ruimte om in alle vrijheid te genieten. Ze zouden eens tijdens hun verlof dit zelf aan de lijve moeten meemaken. Eens zien hoe ze zelf zouden reageren.