Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Britney Spears getuigt vandaag zelf in de rechtbank: “Ze mag niet eens de kleur van haar eigen kasten kiezen”

CelebritiesHet is een belangrijke dag voor Britney Spears (39). De zangeres spreekt zich vandaag voor de rechtbank uit over de bewindvoering van haar vader Jamie, die sinds haar mentale inzinking in 2008 de touwtjes in handen heeft wat betreft haar financiële en persoonlijke beslissingen. 

15 reacties

 • Jan Van Dijck

  1 jaar geleden
  Ja het word hoog tijd dat ze terug over haar eigen leven mag en kan beslissen en dat ze een eigen toekomst kan hebben met misschien kids in haar leven. Haar vader is een beetje teveel aanwezig
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Hoe kan je de papa verdedigen, als je ziet dat de dochter compleet kapot aan het gaan is aan de maatregelen die ooit wél goed waren voor haar?
 • Robin De Clerck

  1 jaar geleden
  in zo'n gevallen is het maar goed dat niemand eeuwig leeft
 • Dirk Delaere

  1 jaar geleden
  Moest Britney geen miljoenen bezitten, dan zou haar vader zich nooit voor haar gekommert hebben. Vergeet niet dat hij zeld een alcoholische looser was tot hij aan haar geld kwam. Hij zorgt niet voor haar, hij houd haar gevangen om ze beter te kunnen pluimen.
 • Johanna Ruiter

  1 jaar geleden
  Als ik de berichten over haar en haar vader mag geloven spant haar vader de ene na de andere rechtszaak aan. Met háár geld. Hij koopt wel dure auto's, van háár geld. Dwingt haar het ene na het andere optreden te geven zodat er genoeg blijft binnenstromen. Maar ze mag zelf niks uitgeven? En hoe komen mensen erbij dat ze coke verslaafd is? Ze is bipolair en met de juiste medicatie valt daar prima mee te leven.
 1. Erik Van Looy en een elitegroepje van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslimste mens ter wereld’
  Play
  TV

  Erik Van Looy en een elitegroep­je van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslim­ste mens ter wereld’

  Op maandag 5 september start het twintigste (!!!) seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Een jubileum dat voor de gelegenheid ‘De allerslimste mens ter wereld’ heet en de strafste kandidaten van pakweg de voorbije tien jaar tegen elkaar laat strijden voor eeuwige roem. Om dat feest kracht bij te zetten, maakten gastheer Erik Van Looy en vrienden een alweer erg straffe promofilm.
 2. RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”

  Dat de sportzomer dit jaar aan de vrouwen is, is ook Prime Video opgevallen. Dertig jaar na het origineel brengt het platform nu een update van de filmklassieker ‘A League of Their Own’ naar het kleine scherm en maken we kennis met een groep nieuwe (huis)vrouwen die tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog -en dus bij gebrek aan vacante mannen- de honkbalsport in leven moeten houden. Of deze achtdelige reeks ook honkvast blijft aan het origineel of buiten de gekende arena durft te pleuren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.