Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Britney Spears getuigt vandaag zelf in de rechtbank: “Ze mag niet eens de kleur van haar eigen kasten kiezen”

CelebritiesHet is een belangrijke dag voor Britney Spears (39). De zangeres spreekt zich vandaag voor de rechtbank uit over de bewindvoering van haar vader Jamie, die sinds haar mentale inzinking in 2008 de touwtjes in handen heeft wat betreft haar financiële en persoonlijke beslissingen. 

15 reacties

 • Jan Van Dijck

  1 maand geleden
  Ja het word hoog tijd dat ze terug over haar eigen leven mag en kan beslissen en dat ze een eigen toekomst kan hebben met misschien kids in haar leven. Haar vader is een beetje teveel aanwezig
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Hoe kan je de papa verdedigen, als je ziet dat de dochter compleet kapot aan het gaan is aan de maatregelen die ooit wél goed waren voor haar?
 • Robin De Clerck

  1 maand geleden
  in zo'n gevallen is het maar goed dat niemand eeuwig leeft
 • Dirk Delaere

  1 maand geleden
  Moest Britney geen miljoenen bezitten, dan zou haar vader zich nooit voor haar gekommert hebben. Vergeet niet dat hij zeld een alcoholische looser was tot hij aan haar geld kwam. Hij zorgt niet voor haar, hij houd haar gevangen om ze beter te kunnen pluimen.
 • Johanna Ruiter

  1 maand geleden
  Als ik de berichten over haar en haar vader mag geloven spant haar vader de ene na de andere rechtszaak aan. Met háár geld. Hij koopt wel dure auto's, van háár geld. Dwingt haar het ene na het andere optreden te geven zodat er genoeg blijft binnenstromen. Maar ze mag zelf niks uitgeven? En hoe komen mensen erbij dat ze coke verslaafd is? Ze is bipolair en met de juiste medicatie valt daar prima mee te leven.
 1. Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij
  Royalty

  Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij

  Dat prins Harry (36) z'n memoires zou uitbrengen, was al langer bekend - tot groot ongenoegen van de Britten. Maar de prins zou nog wel meer schrijfsels in petto hebben. Met uitgeverij Penguin Random House heeft hij een deal voor vier boeken gesloten, waarbij ook z'n echtgenote Meghan Markle een graantje mag meepikken. Dat schrijft Daily Mail. Opvallend: het tweede boek van Harry zou pas gepubliceerd worden als de Queen overleden is.