REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Britney Spears deelt opnieuw cryptische boodschap op Instagram: “Geen goed idee om nog naar bepaalde mensen te luisteren”

CelebritiesJarenlang heeft ze gezwegen, maar na haar emotionele getuigenis in de rechtbank is Britney Spears (39) een echte spraakwaterval geworden. In de afgelopen weken deelde de zangeres al verschillende cryptische berichten op Instagram en dat is ook vandaag niet anders.

1 reactie

 • Diane Bostoen

  1 jaar geleden
  Goed zo ! Sommige vaders zijn bij sommige dochters bezitterig en dictatoriaal!Ziekelijk !,Go Britney Spears you win !
 1. Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemitische uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangstigend”
  Celebrities

  Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemiti­sche uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangsti­gend”

  ‘Star Wars’-actrice Nathalie Portman (41) veroordeelt het opkomende antisemitisme - door Kanye ‘Ye’ West - en belooft zich tegen de haatzaaiende boodschappen te verzetten. Ze is zelf Joods en wil van haar bereik gebruik maken. Daarom plaatste ze op Instagram een statement. “Het is pijnlijk en angstaanjagend om naar de agressieve woorden te luisteren.”
 2. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.