Brigitte Bardot.
Volledig scherm
PREMIUM
Brigitte Bardot. © Photo News

Brigitte Bardot, van sekssymbool tot fervente activiste: “Ik laat me door niemand het zwijgen opleggen”

CelebritiesOmstreden was ze altijd. Eerst als het Franse sekssymbool bij uitstek, later als dierenactiviste en door haar politieke overtuigingen. En dat heeft Brigitte Bardot (87) nog altijd niet opgegeven, al levert het haar geregeld processen, veroordelingen en zware boetes op. Zoals onlangs nog. Het verhaal van een vrijgevochten vrouw die méér is dan enkel een sekssymbool. “Bardot is Bardot en dat is dat.”

9 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  1 maand geleden
  Het was een waanzinnig schone vrouw !
 • nicky vandee

  1 maand geleden
  Slechte moeder, maar ze is TOP voor de dieren, gelukkig komt iemand voor hen op. Ook dieren hebben rechten. Mooi van Brigitte
 • Christelle Vandermaelen

  1 maand geleden
  Prachtige vrouw van binnen en van buiten. Een voorbeeld voor vele vrouwen!
 • Erik Mones

  1 maand geleden
  Brigitte Bardot, van sekssymbool tot fervente activiste en icoon van extreemrechts in frankrijk. De hele waarheid lag wel gezegd worden.
 • John Ongena

  1 maand geleden
  Prachtige en sterke vrouw. Opkomen voor dieren en de vrijheid voor vrouwen. Eerlijk over hoe haar land waar ze van houdt ziet veranderen en dat ook eerlijk durft te zeggen. Recht voor de raap en niet bang om te vechten. Top vrouw!!!
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”
  Play
  BV
  60

  Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”

  Aan hun foto’s op sociale media te zien, genoten Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) van een zonovergoten en romantische vakantie in Turkije. Maar achter de schermen ging het er blijkbaar iets minder idyllisch aan toe, zo schrijft ‘Dag Allemaal’. Het koppel zou er flink ruzie hebben gemaakt, zo blijkt uit beelden die enkele vakantiegangers instuurden. Volgens Sean zelf is het echter nog altijd koek en ei: “Eén namiddag hadden we ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft.”
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.