André Hazes.
Volledig scherm
André Hazes. © ANP

Breuk tussen André Hazes en Monique had serieuze impact op zoontje: “Ik moest mijn schoenen uitdoen, zodat hij wist dat ik niet weg zou gaan”

ShowbizzDe tijdelijke breuk tussen André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) eind vorig jaar heeft ook een indruk nagelaten op hun zoontje André (3). Dat vertelt de zanger in Het Nieuwsblad. “Hij is blij dat ik terug ben, al moest hij wennen in het begin.”

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. André Hazes en Peter Vanlaet over hun unieke band: “Met Monique trouwen? Ik heb nog heel wat goed te maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  André Hazes en Peter Vanlaet over hun unieke band: “Met Monique trouwen? Ik heb nog heel wat goed te maken”

  André Hazes (26) en Peter Vanlaet (53): ook al schelen ze zevenentwintig jaar, ze hebben allebei al ruimschoots van het wilde showbizzleven geproefd. En Peter doet André denken aan wijlen zijn vader. Hun klik in ‘Liefde Voor Muziek’ was dus haast onvermijdelijk. In een dubbelgesprek in Dag Allemaal laten beide heren diep in hun hart kijken. Ze praten over vreemdgaan, familieruzies, het huwelijk en een samenwerking. “Op zijn leeftijd begon ik pas aan het wilde leven.”