Breekt Jennifer binnenkort het record?
Volledig scherm
Breekt Jennifer binnenkort het record? © HLN

Breekt Jennifer Aniston binnenkort het Instagram-record? Dit zijn de meest gelikete foto’s die ze moet verslaan

ShowbizzEr ontstond opvallend veel ophef toen Jennifer Aniston gisteren uit het niets besliste om een Instagram-account aan te maken. De geliefde actrice ging jarenlang zonder sociale media door het leven, en enthousiaste fans vielen bijna over elkaar om haar te volgen. Zo erg zelfs dat de site even crashte, omdat er te veel mensen tegelijk naar de pagina van Jennifer surften. De eerste foto die ze deelde krijgt uiteraard ook enorm veel likes. Zoveel zelfs dat ze binnenkort misschien een Instagram-record breekt.

0 reacties

 1. Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’
  TV
  5

  Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’

  Tijdens de laatste Knockouts werd bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach koos 5 kandidaten uit zijn eigen team, met de optie om daarbovenop één talent stelen uit een ander team. “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn knockout. Kon hij Koen Wauters op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen? Hier kan je alle optredens van de avond opnieuw bekijken.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. Hans Francken, veel meer dan 'de pianoman' van 'The Voice’: “Al een paar keer de winnaar voorspeld vanaf de eerste noot"
  PREMIUM
  Showbizz

  Hans Francken, veel meer dan 'de pianoman' van 'The Voice’: “Al een paar keer de winnaar voorspeld vanaf de eerste noot"

  Hij is de man achter de piano. Degene die alle nummers van ‘The Voice’-kandidaten instudeert en arrangeert met zijn band, en dat zijn er 500 per seizoen. Tien jaar al, sinds de start van het format, en dus veel meer dan ‘gewoon’ de pianoman. De oercoach der coaches: Hans Francken (48). “Niemand gaat naar de blind auditions zonder in mijn studio te passeren. Ik ruik vaak: ‘Dié heeft talent’.” Zelf werd hij eind jaren ‘90 ontdekt door Koen Wauters. “Hij loodste mij binnen op tv. Dankzij hem zit ik in ‘The Voice’.”
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?