VRT/Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT/Kristof Ghyselinck

Bram en Lucas, de beste vrienden van ‘verlegen’ Junior Planckaert: “In het echt is hij niet de man die je ziet op tv”

Showbizz“Dat ongeval waarbij hij geblesseerd raakte, zag ik voor mijn ogen gebeuren. Dat was een moeilijke periode.” Bram (30) en Lucas (30) kennen Junior Planckaert (29) door en door. Geen betere kandidaten om hem mee te helpen zoeken naar de liefde, dus. Al had hij die volgens hen ooit misschien al gevonden, zo vertellen ze in een dubbelgesprek over hun beste maat. “Zijn eerste vriendin was eigenlijk echt de liefde van zijn leven, Junior heeft zelfs nog geprobeerd mij aan haar zus te koppelen.”

1 reactie

 • Kris Moernaut

  1 maand geleden
  Ze wanen zich allemaal therapeuten zoals zijn zus die overal te pas en te onpas opduikt in tv programma s. Ik denk nochtans dat het wel goeie mensen zijn maar blijkbaar is de verleiding van de bv aandacht toch te groot om de ingetogenheid en de wijsheid die je van zo een familie verwacht en als voorbeeld zou kunnen dienen om tegen een maatschappij in te gaan waar waarden en normen vervagen en de ontmenselijking voelbaar is. Toch liever deelnemen aan die trend dan echt iets te betekenen
 1. Wat vonden ‘Thuis’-acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfinale? "Ik was niet voorbereid op die scène”
  Play
  Showbizz
  12

  Wat vonden ‘Thuis’-ac­teurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfi­na­le? "Ik was niet voorbereid op die scène”

  ‘Thuis’-kijkend Vlaanderen zat gisteren op het puntje van hun stoel, want de seizoensfinale van de populairste soap van Vlaanderen zorgde letterlijk voor vonken. Na een wekenlange undercoveroperatie kwam de verhaallijn tussen Chris en Tim eindelijk tot een hoogtepunt. Acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans blikken samen met Showbits-reporter Senne terug op ‘de spannendste seizoensfinale tot nu toe’.