Joel Hoylaerts - Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts - Photo News

Brahim onherkenbaar in musical ‘Pocahontas’

ShowbizzHaast onherkenbaar is hij, zijn kenmerkende hoedje ingeruild voor een indrukwekkende verentooi. Brahim Attaeb (35), 'Idool'-finalist ten tijde van Natalia, is weldra te zien in de nieuwe musical 'Pocahontas' en onderging dit weekend voor het eerst de indrukwekkende metamorfose naar Potawan, de vader van het hoofdpersonage. 

0 reacties

 1. Plopsa zoekt dringend meer dan 500 medewerkers en biedt bonus tot 10.000 euro nog voor je begint te werken
  Showbizz
  8

  Plopsa zoekt dringend meer dan 500 medewer­kers en biedt bonus tot 10.000 euro nog voor je begint te werken

  Met de zomervakantie in aantocht en de mogelijke versoepelingen van de capaciteiten, kampt Plopsaland De Panne momenteel met een groot personeelstekort. Het park is daarom dringend op zoek naar meer dan 500 medewerkers in de verschillende afdelingen. Daarnaast voert de Plopsa Group voor alle vaste vacatures opnieuw de ‘sign-on bonus’ in. Hiermee wil de groep potentiële werknemers overtuigen om voor Plopsa te kiezen door een bonus toe te kennen bij ondertekening van het contract. Deze bonus kan, afhankelijk van het contract, oplopen tot 10.000 euro.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!