Brahim en Giovanni Kemper maken cast van ‘Pocahontas’ compleet

Frenesia
Dat ‘The Voice’-finaliste Silke Mastbooms binnenkort in de huid kruipt van prinses Pocahontas voor de gelijknamige musical, was bekend. Inmiddels is ook de rest van de cast voorgesteld: niemand minder dan artiest/presentator Brahim en Giovanni Kemper krijgen een belangrijke rol. De musical wordt op poten gezet door productiehuis Uitgezonderd, waar tv-gezicht James Cooke het voor het zeggen heeft. 

“Artiest/presentator Brahim, ook bekend als finalist van ‘Idool 2003', neemt in de musical de rol van de vader van Pocahontas op zich. Ook Giovanni Kemper doet mee: voor de tweede keer op rij treedt hij aan in de hoofdcast van een productie van Uitgezonderd. Na het succesvolle ‘Aladdin’ waarin hij de hoofdrol speelde, smaakte deze succesvolle samenwerking voor beide partijen naar meer.

De andere namen in de hoofdcast zijn Ivan Pecnik, Kobe Van Herwegen en Junes Callaert. Zij krijgen gezelschap van een 11-koppig ensemble. De musical vertelt het waargebeurde verhaal van Pocahontas en haar indianenstam, die geconfronteerd wordt met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers.

Wannes NimmegeersReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.