Jan Alexander
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Alexander © VTM


Zus Katarina won 'The Voice Kids', nu waagt Jan Alexander zijn kans: "Met mijn deelname schrijf ik geschiedenis"

TVStaat de rapper van de volgende generatie klaar? Wél als het aan Jan Alexander Pholodko (13) — broer van voormalig winnares Katarina — ligt. Vanavond trapt hij het zesde seizoen van ‘The Voice Kids’ op gang. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de jonge hiphopper alvast niet. “Ik weet wat ik kan.” Hij vertelt hoe hij bij ‘The Voice Kids' belandde, welke raad hij van zijn zus kreeg en met welke beroemdheid hij graag eens zou samenwerken. “Maar de vuile woorden in het lied dat ik breng, heb ik wel aangepast.”

2 reacties

 • Johnny pauwels

  12 maanden geleden
  Zo goed was het nu ook ni of ik hoor ni goed meer
 • Rudy Claes

  12 maanden geleden
  Jullie hebben nog voor de uitzending verraden dat alle coaches hebben gedraaid. In het vervolg graag wachten tot na de uitzending !
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.