Tijdens de opnames van de clip 'Waterval'.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de opnames van de clip 'Waterval'. © Studio 100


Zo zag Julia’s eerste week als kersvers K3'tje eruit: “Iedereen krijgt energie van haar bezig te zien”

ShowbizzD-day vandaag, of K-day beter gezegd. De eerste single, de eerste videoclip en - als de regering het toelaat - vandaag ook het eerste Sportpaleisconcert met Julia Boschman (19). De ‘nieuwe blonde’ heeft er intussen een week als K3'tje opzitten. “En dat doet ze met een ongelofelijke naturel. Ik ben trots”, zegt Studio 100 CEO Anja Van Mensel (52). “De agenda voor volgend jaar hebben we al besproken. Ze wéét dat er veel van haar verwacht wordt, maar dat weerspiegelt zich in het loon.”

4 reacties

 • viviane Devos

  2 maanden geleden
  Moest weer een hollandse zyn he dan verdiend Gert dubbel he
 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Was veruit de beste , en als baas kijkt men ook in de toekomst , zou ik ook doen , waarom niet ? Daar zit tenminste pit in.
 • herman schrijvers

  2 maanden geleden
  Afgesproken werk iedereen wist al dat zij ging winnen en waarom ? Om ook werk te hebben in Nederland . Normaal moest amy winnen
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Sukses, Julia en veel liefde van groot en klein :-)
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Verlovingsring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”
  Celebrities

  Verlovings­ring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”

  Dat Machine Gun Kelly (31) en Megan Fox (35) het meest bizarre Hollywoodkoppel van het moment zijn, wisten we al langer. Onlangs verschenen ze vastgeketend aan elkaars nagels op een feestje. Daarnaast dronken ze na hun recente verloving elkaars bloed, maar er blijkt nog meer te zijn. De ring die Fox van haar verloofde kreeg, bevat blijkbaar doornen, want “liefde is pijn”.
 2. Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofelijke klootzak”
  Showbizz
  5

  Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofe­lij­ke klootzak”

  Johnny de Mol (43) heeft Jeroen Rietbergen (50), de intussen ex-vriend van z’n tante Linda (57), “een ongelofelijke klootzak” genoemd. Die uitspraak kwam er nadat Rietbergen heeft toegegeven dat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij ‘The Voice of Holland’. “Het is een lul-de-behanger (Nederlands woord voor een stommeling, red.). Maar tegelijkertijd moet ik ook zeggen dat we van hem houden”, zei hij geëmotioneerd in z’n talkshow ‘HLF8'.