Jelle, Cara en Damian tijdens een reünie in 2017 in het Sportpaleis tijdens Throwback Thursday. Enkel Anneleen is er niet meer bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle, Cara en Damian tijdens een reünie in 2017 in het Sportpaleis tijdens Throwback Thursday. Enkel Anneleen is er niet meer bij. © Florian Van Eenoo photonews


Studio 100 kondigt derde ‘Rewind Party’ met Spring aan: “Iedereen zien genieten van waar ik lange tijd mee worstelde, is héél mooi cadeau”

ShowbizzAlsof twee volle Sportpaleizen al niet veel was voor een reünie van Spring, kondigt Studio 100 nog een derde ‘Rewind Party’ aan. Meer dan 54.000 volwassenen keren dit najaar terug naar de glorietijd van Jelle Cleymans (35) en co. “Als jonge kerel van 16 ben ik heel onwetend in dat avontuur gestapt, gedacht dat het een leuke vakantiejob zou worden en kijk nu.” Na jaren worstelen met die ‘klevende rol’ van Evert, omarmt hij hem vandaag volledig. “Verwacht een knalfeest à la Marco Borsato of Clouseau.” Maar dan luidkeels ‘Met De Trein Naar Oostende’ meebrullend. 

1 reactie

  • Frank Coussement

    1 jaar geleden
    Op alle mogelijke manieren het geld uit de mensen hun zakken jagen. Vooral dat.