Christopher Timmerman en Magali Van Houtte vertellen in Dag Allemaal over het leven bij de Planckaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Christopher Timmerman en Magali Van Houtte vertellen in Dag Allemaal over het leven bij de Planckaerts. © Kristof Ghyselinck


Schoonkinderen Christopher & Magali over hun integratie bij De Planckaerts: “Tijdens stevige discussies hebben we veel aan elkaar”

ShowbizzZe zijn na al die jaren bijna echte Planckaerts geworden, maar Christopher Timmerman (34) en Magali Van Houtte (35) blijven ‘aangetrouwde familie’. Ze hebben zich dus moeten aanpassen aan de eigenaardigheden van de Planckaert-clan, vertellen ze - voor het eerst - in dit unieke dubbelgesprek. “Ik heb me een tijd afgevraagd: ‘Is dit nu het leven dat ik wil?’”

10 reacties

 • Ferdi Wuytack

  1 jaar geleden
  Aangetrouwd maar dat is evenzeer zo voor de andere partij.
 • karina de smet

  1 jaar geleden
  Het zijn allemaal 1 voor 1 toffe mensen denk ik die elkaar steunen waar nodig. Werken hard en genieten van de kleine dingen en van elkaar, en Eddy blijft ook zo gewoon , inderdaad Topfamilie. Zou er wel graag eens gaan logeren en hun beter leren kennen.eenvoud siert!
 • Jork Theeten

  1 jaar geleden
  Top... dit is hoe iedere familie zou moeten werken...
 • Johan Vervaeck

  1 jaar geleden
  Veel bewondering voor deze mensen. Harde werkers, creatief, vooruitstrevend en sociaal. Om een voorbeeld aan te nemen.
 • Veerle Ballegeer

  1 jaar geleden
  Heerlijke serie om te bekijken, ik ben alvast een fan!!
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Ook BV’s moeten besparen: “Niet vies van tweedehands”
  Play
  Showbits
  11

  Ook BV’s moeten besparen: “Niet vies van tweede­hands”

  Ook BV’s zijn niet vies van tweedehands. Dat blijkt tijdens de opening van de nieuwe zaak van Andy Peelman, uitgerekend op z’n verjaardag. Hij verkoopt er gedragen merkkledij voor dames. “We moeten allemaal besparen. Ik geef toe: ik ben ook ben van de mijn eindfactuur energie. Ik heb in mijn luchter in de woonkamer alvast vijf lampen uitgedraaid”, bekent hij aan Desna. Welke BV’s aanwezig waren op de feestelijke opening ontdek je in een nieuwe Showbits.