Gina Brondeel en dochter Lee. Gina is de voormalige zangeres van X-Session, Lee is een van de gezichten uit SBS-programma 'Dance Dreams'.
Volledig scherm
PREMIUM
Gina Brondeel en dochter Lee. Gina is de voormalige zangeres van X-Session, Lee is een van de gezichten uit SBS-programma 'Dance Dreams'. © Ghyselinck


Lee uit 'Dance Dreams' komt uit showbizzfamilie: “We weten uit eerste hand dat ze niet de makkelijkste weg heeft gekozen”

ShowbizzZo moeder, zo dochter. Nadat Gina Brondeel jarenlang furore maakte als de zangeres van X-Session, zet Lee (16) - dankzij het SBS-programma ‘Dance Dreams’ - nu haar eerste stapjes in showbizzland. “Maar het is niet omdat ik nu op televisie kom, dat ik naast mijn schoenen ga lopen. Mama en papa zouden dat ook niet tolereren.”

 1. Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glippen"
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glip­pen"

  Hun namen en gezichten doen waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen. Ann Ceurvels en Tania Poppe speelden mee in onder meer ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, maar gooiden hun carrière na twintig jaar doelbewust over een andere boeg. Ze lieten zich omscholen tot therapeuten, vertellen ze in een uniek dubbelgesprek. Waarom maakten ze die keuze? En zouden ze ooit nog terug willen acteren? “Twintig jaar lang hebben we de binnenkant van mensen geportretteerd.”
 2. Evi Hanssen openhartig over de vele gezichten van rouw: “Gisteren ben ik na de opnames in huilen uitgebarsten”
  BV
  2

  Evi Hanssen openhartig over de vele gezichten van rouw: “Gisteren ben ik na de opnames in huilen uitgebar­sten”

  “Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig.” In een bericht op Instagram vertelt Evi Hanssen (44) openhartig over het rouwproces dat ze momenteel meemaakt. Midden maart moest de presentatrice afscheid nemen van haar moeder Arlette en dat verliest valt haar duidelijk nog steeds erg zwaar. Al zijn er ook goede momenten. “Rouw kent vele gezichten.”