Philippe Geubels en Teun van den Elzen
Volledig scherm
Philippe Geubels en Teun van den Elzen © KRO-NCRV


Kort maar krachtig: Philippe Geubels maakt zijn debuut in Nederlandse ‘De slimste mens’

TVDonderdagavond deed Philippe Geubels een gooi naar de titel van ‘De slimste mens' in Nederland. De komiek heeft bij ons al meer dan tweehonderd live-afleveringen van De Slimste Mens ter Wereld' bijgewoond, als vast jurylid én twee keer als kandidaat. Al heeft zijn quizervaring hem niet veel opgeleverd, want in de finaleronde werd hij naar huis gespeeld door Teun van den Elzen. 

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Vijftiger Helena Christensen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”
  Celebrities
  4

  Vijftiger Helena Christen­sen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”

  Vergeet Bella Hadid, Kendall Jenner of zelfs de ‘Victoria’s Secret’-engeltjes. Hét lingeriemodel dat dezer dagen furore maakt is niemand minder dan Helena Christensen. 53 is ze ondertussen, maar de Deense heeft niet aan schoonheid ingeboet. Dat bewijst ze met een resem sexy kiekjes voor het Britse label Coco de Mer. “Ik straal iets uit waardoor ik anderen kan inspireren.”