Het eerste optreden zit erop, de meiden van K3 zijn blij met hoe het gegaan is. “Met Julia hebben we beslist de juiste keuze gemaakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het eerste optreden zit erop, de meiden van K3 zijn blij met hoe het gegaan is. “Met Julia hebben we beslist de juiste keuze gemaakt.” © Kristof Ghyselinck


Kersvers K3'tje Julia geeft eerste échte optreden tijdens Sinterklaasshow: “Het is pittig, daar moet ik niet over liegen”

ShowbizzJulia Boschman (19), het kakelverse K3'tje, had zaterdag haar eerste optreden met Hanne en Marthe. Door de huidige coronasituatie was dat niet, zoals aanvankelijk gepland, voor een bomvol Sportpaleis. Al kon dat de pret niet drukken. “Ik ben heel tevreden over mijn prestatie”, aldus de guitige krullenbol, die terugblikt op haar eerste bomvolle week. En ook haar omgeving heeft al drukke tijden achter de rug. “Ik besef dat we als koppel spannende tijden tegemoet gaan”, aldus vriend Ben.

12 reacties

 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  Was vooraf zo beslist, de rest was show om de kijkcijfers. Gert is niet dom, weet exact wat werkt bij het publiek. Iedereen mocht meedoen (diversiteit) 2 zijn zeer slechte verliezers nietwaar Luca & Amy
 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Is de beste keuze die ze konden maken , heeft tweede kansen gekregen en ze heeft ze goed gebruikt , leert zeer snel , is maar 19 jaar , past perfect in het plaatje. En anderen in de finale lieten dikwijls een steek vallen , te weinig pit , inzet zag je zo.
 • Marc Van Den Berghe

  2 maanden geleden
  Als je 2 maal wordt weggestemd en telkens heropgevist wordt dan klopt er iets niet.
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Wauw Julia alias superwoman, een week geleden nog maar gewonnen en kent nu al het hele K3 repertoire, inclusief danspasjes. Fake verkiezing, met maar één doel verkoop.
 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Was vanonder begin geweten wie er won ,men maakt er altijd een hele heisa van.
 1. Ook Katja Schuurman werd slachtoffer van wangedrag: “Ik had zeker 180 aangiften kunnen doen”
  Showbizz

  Ook Katja Schuurman werd slachtof­fer van wangedrag: “Ik had zeker 180 aangiften kunnen doen”

  Katja Schuurman (46) is naar eigen zeggen vaak slachtoffer geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Nederlandse presentatrice en actrice had “tot nu toe zeker 180 aangiften kunnen doen voor aanranding”, schrijft ze op Instagram in een reactie op het schandaal bij ‘The Voice of Holland’. Officieel klacht neerleggen deed ze echter niet: “Omdat ik dacht dat het normaal was. Dat het erbij hoorde. Dat - de meeste - mannen gewoon zo zijn.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. REALITYCHECK. Alweer veel ‘Big Brother’-nieuws en is ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Wayne aan het daten?
  TV

  REALITY­CHECK. Alweer veel ‘Big Bro­ther’-nieuws en is ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Wayne aan het daten?

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.