Het eerste optreden zit erop, de meiden van K3 zijn blij met hoe het gegaan is. “Met Julia hebben we beslist de juiste keuze gemaakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het eerste optreden zit erop, de meiden van K3 zijn blij met hoe het gegaan is. “Met Julia hebben we beslist de juiste keuze gemaakt.” © Kristof Ghyselinck


Kersvers K3'tje Julia geeft eerste échte optreden tijdens Sinterklaasshow: “Het is pittig, daar moet ik niet over liegen”

ShowbizzJulia Boschman (19), het kakelverse K3'tje, had zaterdag haar eerste optreden met Hanne en Marthe. Door de huidige coronasituatie was dat niet, zoals aanvankelijk gepland, voor een bomvol Sportpaleis. Al kon dat de pret niet drukken. “Ik ben heel tevreden over mijn prestatie”, aldus de guitige krullenbol, die terugblikt op haar eerste bomvolle week. En ook haar omgeving heeft al drukke tijden achter de rug. “Ik besef dat we als koppel spannende tijden tegemoet gaan”, aldus vriend Ben.

12 reacties

 • nicky vandee

  1 maand geleden
  Was vooraf zo beslist, de rest was show om de kijkcijfers. Gert is niet dom, weet exact wat werkt bij het publiek. Iedereen mocht meedoen (diversiteit) 2 zijn zeer slechte verliezers nietwaar Luca & Amy
 • guy vermeulen

  1 maand geleden
  Is de beste keuze die ze konden maken , heeft tweede kansen gekregen en ze heeft ze goed gebruikt , leert zeer snel , is maar 19 jaar , past perfect in het plaatje. En anderen in de finale lieten dikwijls een steek vallen , te weinig pit , inzet zag je zo.
 • Marc Van Den Berghe

  1 maand geleden
  Als je 2 maal wordt weggestemd en telkens heropgevist wordt dan klopt er iets niet.
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Wauw Julia alias superwoman, een week geleden nog maar gewonnen en kent nu al het hele K3 repertoire, inclusief danspasjes. Fake verkiezing, met maar één doel verkoop.
 • Moniek Smets

  1 maand geleden
  Was vanonder begin geweten wie er won ,men maakt er altijd een hele heisa van.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.