Photo News
Volledig scherm
© Photo News


Brits koningshuis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversiteit werknemers

RoyaltyHet personeelsbeleid van de Britse koninklijke familie is nu al enkele weken hét gespreksonderwerp. Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) deden onder meer al enkele vernietigende uitspraken over het terugtreden uit de monarchie en hun verhuis naar Californië. Ondertussen is er ook een publicatie van het Britse koningshuis opgedoken waarin ze toegeven dat ze meer hadden kunnen doen op het vlak van de diversiteit van hun medewerkers.

4 reacties

 • Emma Andersen

  3 maanden geleden
  Deze obsessie met huidskleur en afkomst dient enkel de geheime agenda van de neo-marxisten: mensen tegen elkaar opzetten door ze te catalogeren als onderdrukkers en onderdrukten.
 • Werner Wynakker

  3 maanden geleden
  Als men koningshuizen al gaan verplichten wie ze wel of niet mogen aanwerven zijn we ver gekomen. Stop met de politiek correcte meute steeds hun gelijk te geven, het zijn net zij die voor meer haat en onverdraagzaamheid zorgen.
 • Ludo Wouters

  3 maanden geleden
  Nu wil het Britse koningshuis hun imago wat oppoetsen. Door wat meer diversiteit in het personeel te brengen hopen ze dat de storm wat gaat liggen. Het koningshuis is niet racistisch. Ze denken dat zij beter zijn dan iedereen, zowel blank als gekleurd. Wij zijn van adel, jullie moeten ons dienen en gehoorzamen is hun motto.
 • Luc Hermans

  3 maanden geleden
  Dat het Britse koningshuis maar niet beschuldigd wordt van slavernij als ze aan diversiteit doet. Want werken voor een Brits koningshuis of koningin is bevelen opvolgen en terug in de tijd gaan.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).