Photo News
Volledig scherm
© Photo News


Brits koningshuis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversiteit werknemers

RoyaltyHet personeelsbeleid van de Britse koninklijke familie is nu al enkele weken hét gespreksonderwerp. Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) deden onder meer al enkele vernietigende uitspraken over het terugtreden uit de monarchie en hun verhuis naar Californië. Ondertussen is er ook een publicatie van het Britse koningshuis opgedoken waarin ze toegeven dat ze meer hadden kunnen doen op het vlak van de diversiteit van hun medewerkers.

4 reacties

 • Emma Andersen

  1 jaar geleden
  Deze obsessie met huidskleur en afkomst dient enkel de geheime agenda van de neo-marxisten: mensen tegen elkaar opzetten door ze te catalogeren als onderdrukkers en onderdrukten.
 • Werner Wynakker

  1 jaar geleden
  Als men koningshuizen al gaan verplichten wie ze wel of niet mogen aanwerven zijn we ver gekomen. Stop met de politiek correcte meute steeds hun gelijk te geven, het zijn net zij die voor meer haat en onverdraagzaamheid zorgen.
 • Ludo Wouters

  1 jaar geleden
  Nu wil het Britse koningshuis hun imago wat oppoetsen. Door wat meer diversiteit in het personeel te brengen hopen ze dat de storm wat gaat liggen. Het koningshuis is niet racistisch. Ze denken dat zij beter zijn dan iedereen, zowel blank als gekleurd. Wij zijn van adel, jullie moeten ons dienen en gehoorzamen is hun motto.
 • Luc Hermans

  1 jaar geleden
  Dat het Britse koningshuis maar niet beschuldigd wordt van slavernij als ze aan diversiteit doet. Want werken voor een Brits koningshuis of koningin is bevelen opvolgen en terug in de tijd gaan.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”
  Play
  Celebrities

  Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”

  Amal Clooney (44), de vrouw van George Clooney (61), verklapt dat er een zanger schuilt in haar echtgenoot. George, die samen met Amal aanwezig was op de Albie Awards - een initiatief van de Clooney Foundation -, grapt dat hij het jammer vindt niet te mogen zingen tijdens de awardshow. Waarop Alba hem meteen wat extra zelfvertrouwen geeft: “Ik vind dat je een heel goede zanger bent.”
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.