Op Instagram delen de deelnemers hun ingrepen.
Volledig scherm
Op Instagram delen de deelnemers hun ingrepen. © INSTAGRAM - Fotomontage HLN

Borsten, billen en lippen: al deze plastische ingrepen ondergingen de deelnemers van 'Temptation Island'

'Temptation Island' en plastische chirurgie: het is een match made in heaven. Of in Thailand. De deelnemers schuwen de ingrepen niet, en laten ze in sneltempo uitvoeren. Zoals Zwanetta, die een paar dagen terug een borstvergroting liet uitvoeren. Maar ook vollere lippen, een nieuwe neus of een grotere derrière: alles kan en alles mag. Wij lijsten op waarvoor iedereen onder het mes ging.  

20 reacties

 • Daniël Maenhaut

  3 jaar geleden
  Nu nog een paar goeie batterijen er in, en ze kunnen 24/24 u sexen !!! Wordt dit de huidige trend ? en dan maar klagen van "me too" en verkrachtingen. Na 2' genoeg gezien : slecht voorbeeld voor onze jeugd !
 • jeannine avonds

  3 jaar geleden
  Waarom denken veel mensen dat ze mooier zijn na zo'n ingreep? in tegendeel ! er is niets naturel meer aan, lelijke dikke lippen en een kont die een normale vrouw niet wil, 2 ballonnen i.p.v. borsten , er zijn veel mensen die met een afwijking geboren worden en zij doen zo'n operaties niet alhoewel dit zeker zou moeten terug betaald worden en dit geen luxe is t.o. die gekken die zich lelijker laten maken dan ze al zijn !
 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  Amaai, als ge dat schoon vindt .....
 • Mon Zuid

  3 jaar geleden
  Elke ingreep op je lichaam wreekt zich later! Als je al die ingrepen al overleeft! Ander artikel: mensen worden almaar dommer.
 • KRISTOF BRUYNEEL

  3 jaar geleden
  En dit artikel is geen reclame voor de instellingen? Het enige wat ontbreekt is info over kortingen en het adres van de instellingen :D
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. ‘Red Sandra’ ontroert bekend Vlaanderen
  Play
  Showbizz

  ‘Red Sandra’ ontroert bekend Vlaanderen

  Donderdagavond ging in Kinepolis Antwerpen ‘Red Sandra’ in première. Deze film, van Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart dat tien jaar geleden heel wat aandacht trok. William en Olga (Sven De Ridder en Darya Gantura) krijgen onverwacht de diagnose dat hun zesjarige dochtertje Sandra lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. William weigert de hoop op te geven en start een kruistocht tegen de farma-industrie. En dat verhaal kwam serieus binnen bij de aanwezige BV’s. Na afloop rolden er niet alleen tranen over hun wangen, maar heerste er ook veel boosheid. “Dit is de ergste nachtmerrie die je als ouder kan overkomen”, klonk het bij de aanwezigen.