Borsten, billen en lippen: al deze plastische ingrepen ondergingen de deelnemers van 'Temptation Island'

Op Instagram delen de deelnemers hun ingrepen.
INSTAGRAM - Fotomontage HLN Op Instagram delen de deelnemers hun ingrepen.
'Temptation Island' en plastische chirurgie: het is een match made in heaven. Of in Thailand. De deelnemers schuwen de ingrepen niet, en laten ze in sneltempo uitvoeren. Zoals Zwanetta, die een paar dagen terug een borstvergroting liet uitvoeren. Maar ook vollere lippen, een nieuwe neus of een grotere derrière: alles kan en alles mag. Wij lijsten op waarvoor iedereen onder het mes ging.  

Nee, het aantal 'Temptation'-deelnemers die al aan hun lijf lieten werken is niet meer op één hand te tellen. Allerlei schoonheidsklinieken strooien met gratis behandelingen, in ruil voor bakken reclame via de sociale media. Het begint zowaar te lijken op een groepsaankoop. 

De 'Temptation Islanders' krijgen dan ook veel kritiek. In België is het immers bij wet verboden om reclame te maken voor plastische chirurgie, en dat baart velen zorgen. Ook zender VIJF stelt zich vragen. "We stellen vast dat sommige kandidaten recent benaderd werden om op sociale media reclame te maken voor plastische chirurgie en esthetische ingrepen”, zei woordvoerster Barbara Salomon daar eerder over. "De programmamakers hebben niet alleen hun bezorgdheid geuit over dit nieuwe fenomeen naar alle deelnemers toe, ze hebben hen intussen ook gewezen op de risico’s die dergelijke klinieken met zich kunnen meebrengen. Productiehuis Warner heeft hen op vraag van VIJF met aandrang verzocht om deze posts te verwijderen en geen promotie meer te maken voor plastische ingrepen. Er werd akte genomen van deze nieuwe ‘trend’ en het productiehuis zal bij volgende seizoenen aangepast handelen". Tot nog toe lijken de deelnemers zich daar echter maar weinig van aan te trekken. 

Verleidster Zwanetta

Verleidster Zwanetta liet enkele dagen geleden haar borsten vergoten. Dat deelde ze zelf op Instagram. Ze deed dat bij Essential Aesthetics in Den Haag, waar een operatie tussen de 2.999 euro en de 5.500 euro kost. "1 dag na de operatie. Ik voel me erg goed, nog wel een beetje stijf, maar ben zo blij dat ik in zo'n zorgzaam team terecht ben gekomen", schreef ze na de ingreep op Instagram. 

Ze was echter niet aan haar proefstuk toe, want eerder liet Zwanetta al haar lippen opspuiten. Bovendien verklaarde de verleidster dat ze nog aan haar schaamlippen wil laten sleutelen. "Ik wil al heel lang een schaamlipcorrectie bij mijn binnenste schaamlippen. Mijn binnenste schaamlippen zijn te groot en daar heb ik veel last van", zei ze. Of ze de operatie ook effectief laat uitvoeren, zal de toekomst uitwijzen. 

Verleidster Maxime

Zwanetta werd op 'Temptation' de beste maatjes met verleidster Maxime. Eens terug in eigen land lieten ze hun vriendschap zelfs vereeuwigen met een matching tattoo op hun borstkas. En daar bleef het niet bij, want ook Maxime greep al naar fillers om haar lippen meer volume te geven. Ze ging daarvoor langs bij 'Betaalbaar Mooier' in Eindhoven, waar een lipvergroting tussen de 199 euro en 347 euro kost. 

Daarnaast onderging ze bij 'House of Bratz' een zogenaamde traangootbehandeling, waarbij het gebied rond de ooghoeken wordt opgevuld. Zo zouden wallen en donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Die behandeling kost zo'n 300 euro. Eerder liet ze ook al een neuscorrectie uitvoeren. 

Zwanetta en Maxime lieten dezelfde tattoo zetten.
INSTAGRAM Zwanetta en Maxime lieten dezelfde tattoo zetten.

Verleidster Yana

Aan het uiterlijk van Yana werd al flink geboetseerd. Het begon op haar 18de, toen ze voor een borstvergroting ging. "Als er iets is dat je mooier kan maken en je kan het kopen, waarom niet? Ik ben er altijd al door gefascineerd geweest", zei Yana daar eerder over.

Sinds ze vervroegd terugkeerde van Thailand bracht ze tal van bezoeken aan de schoonheidskliniek. Ze liet haar lippen inspuiten met fillers, en plant in de toekomst ook een vergroting van haar achterwerk. Dat heeft ze een tijdje geleden via Instagram bekendgemaakt. 

'Temptation' Yana toont alvast hoe haar nieuwe poep er zal uitzien na de ingreep.
Instagram 'Temptation' Yana toont alvast hoe haar nieuwe poep er zal uitzien na de ingreep.
Ook haar lippen ze injecteren.
INSTAGRAM Ook haar lippen ze injecteren.

Mezdi 

Jawel, ook bad boy Mezdi heeft een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg. Hij liet nog geen ingreep uitvoeren, maar ging wel al op verkennend gesprek over een neuscorrectie. “Ik wil het tussenschot van mijn neus weer een beetje recht krijgen. Die heb ik in het verleden meerdere malen gebroken. En een val in het zwembad was de fatale klap", aldus de ex van Daniëlle. Mezdi gaf toe in het verleden al pogingen ondernemen te hebben om iets aan zijn neus te laten doen, maar dat mocht niet baten. Later dit jaar probeert hij het dus opnieuw. De operatie kost 5.500 euro. 

Mezdi op consult bij de kliniek van Diana Gabriels.
Diana Gabriels Mezdi op consult bij de kliniek van Diana Gabriels.

Verleidster Yasmine 

Ook Yasmine liet haar uiterlijk onder handen nemen. Zij ging eerder al langs bij 'Swedish Clinic' in Amsterdam voor een borstvergroting, en liet ook haar lippen opvullen bij 'Maison Du Belle'. Daar kost de behandeling tussen de 150 euro en 300 euro. Op Instagram pronkt Yasmine met de regelmaat van een klok met het resultaat.  

Yasmine is duidelijk erg trots op haar 'nieuwe' lippen.
INSTAGRAM Yasmine is duidelijk erg trots op haar 'nieuwe' lippen.

Verleidster Cherish

Cherish wist 'Temptation'-Tim genadeloos te verleiden, maar in het echt liet zij zich verleiden tot cosmetische ingrepen. Eind maart liet ze voor de eerste keer haar lippen vergroten, en vorige maand werden ze voor de tweede keer onder handen genomen. "Yes happy! 🎉 Met mijn lips! 👄Al vanaf een jong tienertje wilde ik vollere lippen hier zijn ze dan! Onwijs blij ermee 😍", schreef ze op haar account. Ook zij ging net als Maxime langs bij het Nederlandse 'House of Bratz'.  Cherish is trouwens niet van plan om het hierbij te laten, want op Instagram liet ze weten dat ze snel opnieuw onder het mes zal gaan. Wat ze dit keer wil laten uitvoeren, vertelde ze niet. 

@cherishvandersluis is vandaag weer bij ons langs geweest voor een touch up! SWIPE 👉🏼 #temptationisland #HouseOfBratz

Een foto die is geplaatst door null (@houseofbratz) op

Verleidster Laetitia

Laetitia wist met haar "tetten zijn tetten" uitspraak de aandacht naar zich toe te trekken. En nu er nog altijd veel (digitale) ogen op haar gericht staan, kreeg ook zij een aanbieding van 'Essential Aesthetics' in Den Haag. Laetitia laat er binnenkort haar achterwerk opvullen met een Brazilian Butt-lift, waarbij gebruik wordt gemaakt van eigen lichaamsvet, zoals bij Pommeline.

Het stond al langer op haar verlanglijst. "Het enige waar ik nog van droom, is een groot achterwerk. Als ik genoeg geld heb, laat ik het meteen vergroten", zei ze in een interview. Ze ging ook al eerder langs bij de schoonheidskliniek. "Drie jaar geleden heb ik mijn borsten laten verkleinen van cupmaat F naar E omdat ik te veel rugpijn had", gaf ze begin dit jaar toe. 

Verleider Fabrizio

Ook Fabrizio heeft zijn weg gevonden naar de plastisch chirurg. ‘Kleurplaat’ liet zijn wallen opvullen, en koos een nieuwe neus uit de catalogus. "Top, dat ziet er al een pak gezonder uit. Ik zie ook niet dat er aan gewerkt werd”, zei hij na afloop van de injecties in zijn rimpels. 

Hij had de smaak te pakken, op 16 juli wordt zijn neus verkleind en wordt er een bultje weggenomen. "Ik heb een typische Griekse neus, hé. Maar binnenkort dus niet meer", aldus de vriend van Pommeline. Op zijn Instagramprofiel deelde hij een simulatie van z'n nieuwe neus. 

Megan 

Megan deed met haar vriend Kevin mee aan 'Temptation Island'. Door haar deelname kreeg haar zelfvertrouwen een enorme boost, en dat heeft zich vertaald in uitdagendere looks. Ook zij liet dan ook fillers injecteren in haar lippen, en deelde het resultaat trots op Instagram. Ze liet haar ingreep uitvoeren bij 'Artz Medical' in Rotterdam, waar zo'n behandeling tussen de 125 euro en 225 euro kost. 

Megan koos voor vollere lippen.
Instagram Megan koos voor vollere lippen.

Verleidster Chloé

Chloé verklapte op de bank van Goedele Liekens bij 'Goedele on Top' dat ook zij haar lippen liet opspuiten. Die behandeling werd haar net zoals bij haar collega's gratis aangeboden. "Maar ik heb dat niet te fel laten doen", aldus Chloé. Ze zette wel meteen de puntjes op de i. "Aan mijn lijf gaat niets gebeuren", zei ze. Of dat ook echt zo zal blijven, zal de toekomst moeten uitwijzen. 

Cap @hallofashion__ 🖤

Een foto die is geplaatst door null (@) op
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danny Maenhaut

  Nu nog een paar goeie batterijen er in, en ze kunnen 24/24 u sexen !!! Wordt dit de huidige trend ? en dan maar klagen van "me too" en verkrachtingen. Na 2' genoeg gezien : slecht voorbeeld voor onze jeugd !

 • jeannine avonds

  Waarom denken veel mensen dat ze mooier zijn na zo'n ingreep? in tegendeel ! er is niets naturel meer aan, lelijke dikke lippen en een kont die een normale vrouw niet wil, 2 ballonnen i.p.v. borsten , er zijn veel mensen die met een afwijking geboren worden en zij doen zo'n operaties niet alhoewel dit zeker zou moeten terug betaald worden en dit geen luxe is t.o. die gekken die zich lelijker laten maken dan ze al zijn !

 • ANN LIMBOS

  Amaai, als ge dat schoon vindt .....

 • Monbert Zuid

  Elke ingreep op je lichaam wreekt zich later! Als je al die ingrepen al overleeft! Ander artikel: mensen worden almaar dommer.

 • KRISTOF BRUYNEEL

  En dit artikel is geen reclame voor de instellingen? Het enige wat ontbreekt is info over kortingen en het adres van de instellingen :D