Boer Kim en uitverkorene Emi
Volledig scherm
Boer Kim en uitverkorene Emi © DPG Media/ VTM

Boer Kim en Emi uit ‘Boer zkt vrouw’ wonen officieel samen én doen aan gezinsuitbreiding

TVHet afgelopen seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ was een groot succes. Cupido schoot bij maar liefst vier van de vijf koppels raak, waaronder ook bij boer Kim. De aardappelboer legde een turbulent parcours af door eerst nog voluit voor uitverkorene Ginny te kiezen, maar zijn hart besloot er toch anders over. Hij koos uiteindelijk voor Emi. De twee zijn nog steeds erg gelukkig samen: ze maakten op sociale media bekend dat ze officieel zijn gaan samenwonen én al aan gezinsuitbreiding doen.

 1. Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”
  Play
  BV
  55

  Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”

  Aan hun foto’s op sociale media te zien, genoten Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) van een zonovergoten en romantische vakantie in Turkije. Maar achter de schermen ging het er blijkbaar iets minder idyllisch aan toe, zo schrijft ‘Dag Allemaal’. Het koppel zou er flink ruzie hebben gemaakt, zo blijkt uit beelden die enkele vakantiegangers instuurden. Volgens Sean zelf is het echter nog altijd koek en ei: “Eén namiddag hadden we ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft.”
 2. Na beschuldigingen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversiteit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm
  Film

  Na beschuldi­gin­gen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversi­teit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm

  De uitreiking van de Golden Globe Awards, één van belangrijkste film- en televisieprijzen, werd dit jaar niet uitgezonden. Zender NBC keerde de prijsuitreiking de rug toe, na beschuldigingen van corruptie, seksisme en een schrijnend gebrek aan diversiteit binnen de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie die de genomineerden en winnaars van de prijsuitreiking kiest. Maar volgend jaar zouden de Golden Globes mogelijk toch terugkeren naar het scherm.