Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Bob uit ‘Down the Road’ heeft veel te danken aan zijn familie: “Dankzij mijn broer spreek en versta ik Engels”

ShowbizzBob Peeters (25) uit ‘Down the Road’ veroverde eerder al harten door de manier waarop hij vertelde over zijn medisch probleem - hij gaat door het leven zonder sluitspier - en ook nu toont Bob zich opnieuw bijzonder openhartig. In een interview met TV Familie vertelt hij hoe hij zijn trip naar Thailand ervaren heeft, over zijn ervaring met Dieter Coppens en zijn relatiebreuk. “Na de reis zijn we uit elkaar gegaan. De vlinders waren er niet meer.”

 1. Jennifer Lawrence reageert op kritiek na uitspraak over vrouwelijke actiehelden: “Ik weet dat ik niet de enige ben”
  CELEBRITIES

  Jennifer Lawrence reageert op kritiek na uitspraak over vrouwelij­ke actiehel­den: “Ik weet dat ik niet de enige ben”

  In een gesprek met Viola Davis (57) vertelde Jennifer Lawrence (32) over haar rol in ‘The Hunger Games’. “Voor ik de film deed, had nog geen enkele vrouw de hoofdrol in een actiefilm”, klonk het toen. Een uitspraak waar niet iedereen al te blij mee was. “Ze is niet de eerste vrouwelijke actieheld”, klonk het massaal op sociale media. De Amerikaanse actrice reageert nu op de kritiek: “Het was een blunder.”
 1. VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”
  TV

  VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”

  VTM ging in de nacht van 8 december in New York aan de haal met een zilveren Global Promax Award in de categorie ‘Best In-House Program Promo’. De televisiezender ontving deze prestigieuze award voor de lanceringstrailer van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, die hierboven te bekijken is. “De volgende keer gaan we voor goud", klinkt het enthousiast bij Walter Hilhorst, Creative Director On Air Communicatie bij DPG Media.