Bob Savenberg en dochter Talle vertellen in Dag Allemaal over hun verzoening.
Volledig scherm
PREMIUM
Bob Savenberg en dochter Talle vertellen in Dag Allemaal over hun verzoening. © Kristof Ghyselinck

Bob Savenberg verzoent zich met dochter Talle: “Ik ben zwaar in de fout gegaan”

ShowbizzDrie keer trouwde hij. Drie keer liep het mis. En ook als vader van vier reed Bob Savenberg (60) een hobbelig parcours. Het succes van Clouseau dreef hen uit elkaar: “Na de woorden: ‘Proficiat, het is een meisje’, moest ik onmiddellijk vertrekken naar het volgende optreden.” Maar inmiddels verzoende hij zich met zijn oudste dochter Talle (32), die nu z’n eerste kleinkind draagt. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee hoe het fout liep en hoe de oude wondes intussen geheeld zijn. “Er is een gesprek geweest vol opgekropte woede en emoties.” 

11 reacties

 • Klasina Lourens

  1 jaar geleden
  Leen, dat ging over zijn jongere dochter van een andere vrouw. Ik herinner me die uitspraak ook nog goed namelijk. Talle is geboren in de hoogtijdagen van Clouseau, en met 32 jaar spreek je van een vrouw, geen meisje.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Martin, ik weet nog dat hij destijds zélf in een interview vertelde "ok ik wil een kind als jij (zijn vriendin toen) dat wil, maar enkel als jij er dan volledig voor zorgt, en niet ik". Dat ging over dit meisje, en dat is me altijd bijgebleven. Ik vond dat ongelooflijk, en ja Martin, hij vertelde dat zelf in de boekskes, dus mogen mensen nu toch mijn gedacht zeggen.
 • Martin de Kok

  1 jaar geleden
  Ik vind dit altijd zo frappant dat mensen reageren op andermans leven, je kan en mag iemand niet beoordelen of veroordelen want je weet niet wat er gebeurt is.
 • Wim Bauweraerts

  1 jaar geleden
  Bart Dekort, een job en volleybal op lager niveau vergt ook veel tijd, misschien nog meer dan topvolley!
 • Marc Ceulemans

  1 jaar geleden
  met nino hebben mijn kinderen nog gespeeld :)
 1. KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboarden tijdens staatsbezoek in Zuid-Afrika
  Play
  ROYALTY

  KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboar­den tijdens staatsbe­zoek in Zuid-Afri­ka

  Een skatende koning komt niet vaak voor, maar koning Filip doet het toch. De koning is samen met zijn vrouw Mathilde op staatsbezoek in Zuid-Afrika. In Johannesburg bezoekt het koninklijke paar Skateistan, een project waar jongeren uit de buurt onderwijs krijgen en tegelijk kunnen skaten. De bedoeling is om de kinderen zo van straat weg te houden. Filip en Mathilde leren enkele skatende jongens kennen, die de koning een trucje uitleggen. Beelden tonen hoe Filip aan de jongens vraagt hoe hij op het bord moet staan. Mathilde staat haar man bij om ervoor te zorgen dat hij niet zou verongelukken. De twee krijgen elk nog een skateboard cadeau van Skateistan.
 2. Gerard Piqué verontschuldigt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”
  CELEBRITIES

  Gerard Piqué veront­schul­digt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”

  Gerard Piqué (36) geniet met volle teugen van zijn leven zonder Shakira (46). De twee gingen in juni 2022 uit elkaar na een langdurige relatie van elf jaar. De voormalige voetballer vond kort na hun breuk de liefde bij Clara Chia Marti (23), waar Shakira een sneer naar uitdeelde in haar wraaknummer ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53'. Ondanks de slechte verhouding tussen de exen, staan de kinderen volgens Piqué nog altijd op nummer één.