Bob Dylan
Volledig scherm
Bob Dylan © AFP

Bob Dylan verkoopt hele catalogus opgenomen muziek aan Sony

Muziek De Amerikaanse zanger Bob Dylan (80) heeft zijn hele catalogus opgenomen muziek verkocht aan Sony Music Entertainment, zo heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. Het akkoord omvat ook de rechten op toekomstige releases.

 1. “Ik doe geen oog dicht door dat onderzoek”: cynische Johan Derksen toont middelvinger bij terugkeer
  Play

  “Ik doe geen oog dicht door dat onderzoek”: cynische Johan Derksen toont middelvin­ger bij terugkeer

  Johan Derksen lijkt zich niet bepaald druk te maken om het onderzoek dat het Openbaar Ministerie naar hem doet. “Er is een PV opgemaakt, ze hebben mijn verhaal aangehoord en nu wordt beslist wat ermee gedaan zal worden. Nou, je begrijpt dat ik geen oog dichtdoe”, klonk het sarcastisch in ‘Vandaag Inside’. De presentator stak ook zijn middelvinger op naar alle mensen in talkshows die excuses van hem eisten. Het publiek beloonde hem met een applaus.
 2. Hartverwarmend moment op Songfestival: Sam Ryder troost mede-kandidaat nadat die nul punten krijgt van publiek
  Play
  Muziek
  2

  Hartverwar­mend moment op Songfesti­val: Sam Ryder troost me­de-kandidaat nadat die nul punten krijgt van publiek

  Het Eurovisiesongfestival brengt heel wat emoties teweeg, dat is nog maar eens bewezen nadat Oekraïne zaterdag won. Maar naast winnaars zijn er ook altijd verliezers. Eén daarvan was deze keer de Zwitserse Marius Bear. Met zijn inzending ‘Boys do cry’ kon hij het publiek niet bekoren, want de zanger eindigde met nul punten. Gelukkig was Sam Ryder, de Britse inzending, in de buurt om hem een troostende schouder te bieden.
 3. Tom De Cock over het belang van een dag tegen homofobie: “Op hotel vaak aparte bedden voor mij en m’n man”
  Play
  BV

  Tom De Cock over het belang van een dag tegen homofobie: “Op hotel vaak aparte bedden voor mij en m’n man”

  Het is vandaag de Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie (IDAHOT). En dat zo’n dag nog altijd nodig is, ondervinden Q-dj’s Tom De Cock (38) en Jana De Wilde (24) nog vaak in het dagelijkse leven. “Als ik op vakantie ga met mijn man, staan er nog vaak twee aparte bedden op hotel. Dan kan je weer gaan uitleggen aan de receptie dat wij een getrouwd koppel zijn”, vertelt Tom. Ook Jana De Wilde, zelf transpersoon, heeft het idee dat ze zich nog te vaak moet verstoppen op straat. Wat de radiopresentatoren vandaag in petto hebben, vertellen ze in een nieuwe Showbits.