Bloot, bombastisch en een tikje gestoord: dit waren de opvallendste outfits van het Met Gala

CelebritiesHet was niet de eerste maandag van mei, maar gisterenavond vond het Met Gala - met dank aan corona - plaats in het Metropolitan Museum of Art in New York. Nog opvallender dan de vele kunstwerken in de zaal zijn steevast de outfits van de aanwezige sterren. Elk jaar dost de exclusieve gastenlijst van Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour zich uit met de gekste kleuren, materialen en structuren. Wij zetten de opvallendste outfits voor je op een rij. 

13 reacties

 • Lutgarde Beeckmans

  1 maand geleden
  marie-rose van der haeghen ik heb Madonna niet gezien
 • Lutgarde Beeckmans

  1 maand geleden
  marie-rose van der haeghen
 • Ingrid Van caelenberghe

  1 maand geleden
  Weing goede outfits, te opvallend, te lange slepen, te bloot... gewoon zijn kunnen deze welstellende mensen precies niet meer en eenvoud kan zo mooi zijn
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  As je het geld dat die jurken hebben gekost eens optelde, en aan het goede doel gaf?
 • Rudy Chalmet

  1 maand geleden
  Decadentie ten top , het ergste is dat iedereen ernaar kijkt en ze de belangstelling geven ....
 1. BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”
  Play
  Showbits

  BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”

  Ligt er vandaag een nieuw blootblad in de krantenwinkel? Zo lijkt het wel, maar het is Story dat uitpakt met drie poedelnaakte BV’s op de cover. Niemand minder dan Kristof Goffin (Dertigers), zangeres Loredana (2Fabiola) en ex-miss en kersverse mama Joke Van de Velde gaan uit de kleren. Aanleiding is het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ waarin Dina Tersago en Andy Peelman onderzoek voeren naar de nieuwe preutsheid in Vlaanderen. Dina gaat voor het programma ook naakt. Ook nu krijgen de BV’s veel reacties, vertellen ze aan Desna en Jarne. “Doe dat toch niet, raadden familie en vrienden mij aan”, vertelt Kristof Goffin in een nieuwe ‘Showbits’.