Bloedmooie dochter Michel Van den Brande samen met Franse atleet

De bourgondiër uit 'The Sky Is The Limit' moet geen loopwedstrijdje beginnen tegen zijn schoonzoon...

Instagram
Dat Michel Van den Brande een bloedmooie dochter heeft rondlopen, wist u misschien al. Maar indien u Jessie Van den Brande in uw netten hoopte te strikken, bent u genadeloos voorbijgestoken door Mame-Ibre Anne. Een Franse atleet en specialist op de 400 meter hardlopen. 

Het Instagram-profiel van Jessie Van den Brande laat er geen twijfel meer over bestaan. De dochter van stellingbouwer en 'The Sky Is The Limit'-ster Michel Van den Brande is tot over haar oren verliefd op Mame-Ibre Anne. 

Instagram

De 28-jarige Fransman is een professioneel sprinter en nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen in Rio. Hij is de zoon van een Senegalese vader en een Kaapverdische moeder, die in de jaren '70 naar Frankrijk uitweken. 

De atleet komt uit een sportief nest. Zijn vader streefde een carrière als voetballer na en zijn grootvader Henri Gomis was eveneens een bekende Senegalese sportfiguur. 

Aanvankelijk begon Mame-Ibre Anne zijn carrière ook eerst al voetballend waarna hij op zijn 16de op atletiek overschakelde. Na een longembolie, waarvoor hij zijn atletische loopbaan een jaar moest onderbreken, werd hij in 2008 geselecteerd voor het Wereldkampioenschap bij de Junioren.

Mame-Ibra en ploeggenoot verdedigen de Franse eer op de 4 x 400m Relay Round 1 op de Olympische Spelen Rio in 2016
PHOTONEWS Mame-Ibra en ploeggenoot verdedigen de Franse eer op de 4 x 400m Relay Round 1 op de Olympische Spelen Rio in 2016

Jessie is op haar beurt vooral actief als model en viel meermaals te bewonderen in mannenbladen zoals P-Magazine en Ché. Ze woonde een tijdlang in Amerika maar pendelt nu vooral tussen Temse en Parijs. 

Michel Van den Brande, eigenaar van steigerbouw Kontrimo en vooral bekend van 'The Sky Is The Limit'.
James Arthur Michel Van den Brande, eigenaar van steigerbouw Kontrimo en vooral bekend van 'The Sky Is The Limit'.64 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerry Cle

  Verstandige mensen kiezen een partner op basis van zijn karakter en niet op basis van ras of kleur. Ik wens het koppel alle succes toe.

 • Chris Devlaeminck

  Mij zou het niet kunnen schelen welk kleur mijn dochter kiest. Ik zou wel problemen hebben met iemand die praktiserend religieus is. Ik ben allergisch aan gelijk welke religie.

 • Wilfried Vanden Berg

  Hopelijk lijken de kinderen niet op de toekomstige grootvader . Zou een ramp zijn.

 • johny daneels

  wit en zwart, vroeg of laat gaat dat mis..voorbeelden genoeg

 • Marc Wouters

  Als deze meid niet mooi is dan vraag ik me af met welke maatstok sommigen meten.