#BlackOutTuesday
Volledig scherm
#BlackOutTuesday © HLN

#BlackOutTuesday: muziekindustrie legt werk neer en social media kleurt zwart

ShowbizzDe afgelopen week hebben heel wat bedrijven en organisaties zich uitgesproken tegen racisme. Er woedt dan ook een hevige storm van protest in de Verenigde Staten, waar de zwarte man George Floyd om het leven kwam door toedoen van een politieagent, die minutenlang zijn knie op de nek van de man hield. Nu geven heel wat grote namen een signaal door dinsdag sociale media plat te leggen, een initiatief van de muziekindustrie.

1 reactie

 • John Ulmer

  1 jaar geleden
  hypocrisie ten top !!!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-winnaars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-win­naars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”

  Zonder de pandemie waren Ayse (32) en Lorenzo (31), winnaars van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, vorig jaar al getrouwd, maar volgende maand is het dan toch eindelijk zover. Dan geven ze elkaar hun jawoord in het romantische Italië. “Onze wettelijke trouw doen we later, dan kan ik mijn kleed nog eens dragen", lacht Ayse. Daarna nemen ze een andere grote beslissing: waar zetten ze hun pop-uprestaurant verder?