Bizar: ooglidcorrectie Barbie 'Oh Oh Cherso' wordt live uitgezonden

bruno
Plastische ingrepen delen op de sociale media: helemaal nieuw is het fenomeen intussen niet meer. Na de bilvergroting van 'Temptation Island' Pommeline gaat nu ook de Nederlandse Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie uit 'Oh oh cherso', live onder het mes. Haar volgers kunnen meteen meekijken.  

Samantha de Jong maakte met haarfratsen en uitspraken furore als Barbie in 'Oh oh Cherso'. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt de natuur zelf een handje te willen helpen. Samantha liet eerder al haar borsten vergroten, haar lippen opspuiten, botox injecteren, en ook haar vagina werd gecorrigeerd. 

Op 30 januari wordt Barbie opnieuw in de kliniek verwacht. Dan staat een ooglidcorrectie op de planning, die live zal worden uitgezonden. "Dinsdag 30 januari ondergaat Samantha haar ooglidcorrectie bij dokter Wouter Jurgens! De ingreep zal live worden gefilmd en is te zien op ons Instagram-kanaal! Kijk je mee?",klinkt het op Instagram. 

Niet alleen Pommeline, maar ook 'Temptation' Roasanne is er overigens vaste klant. In juni liet ze nog een borstvergroting uitvoeren, waarmee ze pronkte op instagram. Ze komt er daarnaast ook voor uit haar lippen op regelmatige basis op te laten vullen. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Charlotte Van Loo

    En vorige week leefde ze nog van een uitkering, ken maar weinig mensen die van een uitkering leven die dit kunnen betalen...

  • Jozef Van Schuerbeeck

    Erg, heel erg !