Seth Rogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Seth Rogen. © Photo News

Bizar gesprek met Tom Cruise, gênant moment met Beyoncé en een knotsgekke Nicolas Cage: Seth Rogen deelt straffe anekdotes in boek

CelebritiesTom Cruise (58) probeerde hem tot Scientology te bekeren, Kanye West (44) kwam onaangekondigd bij hem aanbellen en Russell Crowe (57) bood hem een schuilplaats op zijn ranch in Australië aan. Het leven van Seth Rogen (39) was bij momenten zo hallucinant dat hij besloot om er een boek over te schrijven. De acteur en comedian bundelde in ‘Yearbook’ de strafste verhalen uit zijn kleurrijke geschiedenis in Hollywood, wij zetten de meest memorabele passages op een rijtje. 

0 reacties

  1. Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan
    Muziek
    10

    Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan

    De Sex Pistols zitten verstrikt in een bittere juridische strijd over muziekrechten. Gitarist Steve Jones en drummer Paul Cook klagen zanger John Lydon aan voor het Britse Hooggerechtshof. Er komt een tv-reeks over de punkband aan, maar Lydon - ook bekend als frontman Johnny Rotten - weigert toestemming te geven om daarin nummer van de Pistols te gebruiken. De reeks is geïnspireerd op een boek met de memoires van Steve Jones en daarin beschrijft de gitarist de zanger als een “vervelende kleine snotaap.”