Seth Rogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Seth Rogen. © Photo News

Bizar gesprek met Tom Cruise, gênant moment met Beyoncé en een knotsgekke Nicolas Cage: Seth Rogen deelt straffe anekdotes in boek

CelebritiesTom Cruise (58) probeerde hem tot Scientology te bekeren, Kanye West (44) kwam onaangekondigd bij hem aanbellen en Russell Crowe (57) bood hem een schuilplaats op zijn ranch in Australië aan. Het leven van Seth Rogen (39) was bij momenten zo hallucinant dat hij besloot om er een boek over te schrijven. De acteur en comedian bundelde in ‘Yearbook’ de strafste verhalen uit zijn kleurrijke geschiedenis in Hollywood, wij zetten de meest memorabele passages op een rijtje. 

0 reacties

 1. Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”
  Play

  Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar het 19e eeuwse kasteel van bouwmagnaat Willy Naessens in Normandië. Op zijn vakantiedomein liet Willy ook een kerkje bouwen uit dankbaarheid omdat hij genas van kanker. “Er stond eerst een oude kerk, maar die is ingestort tijdens de renovatie. Ik heb dan maar een nieuwe gebouwd”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.
 2. Joshua en Fabrizio over daten na reality-tv: "Afgerekend op de persoon die ik toen was”
  Play
  Showbizz

  Joshua en Fabrizio over daten na reality-tv: "Afgerekend op de persoon die ik toen was”

  Voor de finale van ‘Love Island’ heeft Streamz een echt ‘love’-eilandje gebouwd op het Eilandje in Antwerpen. Hier konden bekende gezichten uit reality-datingprogramma’s, zoals Fabrizio en Joshua, een date meenemen om samen die finale te bekijken. Showbits-reporter Desna trok naar het ‘love’-eilandje en vroeg hen of daten na een deelname een datingprogramma nu een voor- of nadeel is.
 3. WECANDANCE: psychedelische trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedelische middelen nodig zijn
  Muziek
  1

  WECANDANCE: psychedeli­sche trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedeli­sche middelen nodig zijn

  Music. Food. Fashion. In overvloed, maar daarom niet in die volgorde. Garant voor heel wat vrouwelijke aandacht. En dat op het strand van Zeebrugge. Van WECANDANCE kan je veel zeggen, maar niet dat het geen festival zonder smoel is. In de ongezond ogende overdaad aan elektronische muziekfestivals die maar al te graag op de gouden Tomorrowland-trein springen, is dat al heel wat. Of waarom WECANDANCE een blijvertje is. En Adriatique goud is.