Birgit Van Mol presenteert 'Rode Neuzen Dag Magazine'

VTM

VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol presenteert vanaf 26 november een hele week lang het 'Rode Neuzen Dag Magazine'. Het nieuwe programma, dat er komt als opvolging van 'Rode Neuzen Dag Nieuws', zal uitgezonden worden tussen het weerbericht en 'Familie'. 

Het is de laatste aanloop naar 'Rode Neuzen Dag XL' dat op 30 november in het Sportpaleis zal plaatsvinden. "Ik spreek met jongeren die een straffe getuigenis delen om het taboe rond psychische problemen te doorbreken", vertelt Birgit. "Zij weten dat het scheelt als je deelt, zij willen niet dat iemand anders dezelfde ellende meemaakt. En ik volg ook enkele actievoerders die zich keihard inzetten voor Rode Neuzen Dag." Birgit doorkruist heel Vlaanderen met haar Rode Neuzen-mobiel. "Ja, ik heb veel bekijks", lacht ze. "De actievoerders en getuigen willen ook graag met me op de foto." 

Meer info op rodeneuzendag.be.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddy De Vos

    Hoe kam men garanderen dat dat geld niet gewoon in hun eigen zakken beland?

  • Gerard Braeckmans

    Het feest kan beginnen! Met een parade van talloze BV's die zich komen melden als peter of meter van het project. En natuurlijk de meute die er moet bij zijn om het compleet te maken. Het project kan natuurlijk ook op een gewone manier, maar dat is te eenvoudig.