Exclusief voor abonnees

Birgit Van Mol en haar zwaar zieke echtgenoot René krijgen goed nieuws na heftige periode: “Beter dan dit zal het niet meer worden”

In de Dag Allemaal-zomerreeks 'Rani en de mama's' had Rani De Coninck een uitgebreid gesprek met VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol.
VTM In de Dag Allemaal-zomerreeks 'Rani en de mama's' had Rani De Coninck een uitgebreid gesprek met VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol.
“Ik geef Otis op z’n 15de nog niet te veel verantwoordelijkheden wat betreft de verzorging van zijn papa. Ik wil niet dat hij later zegt dat alles altijd rond z’n vader draaide en niemand oog had voor hém.” VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol (52) creëert graag ‘momentjes’ voor haar zoon: ze bokst met hem, of ze gaan met het gezin naar zee. Dan genieten ze intens, ook al kan haar zieke man René (66) daar weinig meer doen dan een terrasje. Dat vertelt Van Mol in een openhartig gesprek aan Rani De Coninck (50). “Wij leven in extra tijd. De prognose die René kreeg, kon niet slechter zijn. We kunnen af en toe nog eens iets samen doen, en daar zijn wij heel dankbaar voor.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • John Nauwelaerts

  Mooi dat je er zo voor je man bent. Dwingt respect af, zeker in deze tijden. Jullie houden vast en zeker heel veel van elkaar. Het allerbeste gewenst voor de toekomst.

 • Rudy Deglain

  super sterke vrouw. Geniet zo lang je kan genieten. Chapeau. Mn huoidige vrouw is verlaten door haar man na dat borstkanker was vast gesteld. Hoe zielig kan je zijn? De beste vrouw die ik in mn leven ben tegen gekomen.

 • Geert Van de Moortele

  Veel sterkte en veel moed in de steun aan en het genieten van elkaar

 • Fawzi Andolsi

  Moedige dame dat ze haar man blijft steunen. Chapeau Brigitte.

 • Danielle Hoostens

  Fantastische madame