In de Dag Allemaal-zomerreeks 'Rani en de mama's' had Rani De Coninck een uitgebreid gesprek met VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Dag Allemaal-zomerreeks 'Rani en de mama's' had Rani De Coninck een uitgebreid gesprek met VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol. © VTM

Birgit Van Mol en haar zwaar zieke echtgenoot René krijgen goed nieuws na heftige periode: “Beter dan dit zal het niet meer worden”

Showbizz“Ik geef Otis op z’n 15de nog niet te veel verantwoordelijkheden wat betreft de verzorging van zijn papa. Ik wil niet dat hij later zegt dat alles altijd rond z’n vader draaide en niemand oog had voor hém.” VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol (52) creëert graag ‘momentjes’ voor haar zoon: ze bokst met hem, of ze gaan met het gezin naar zee. Dan genieten ze intens, ook al kan haar zieke man René (66) daar weinig meer doen dan een terrasje. Dat vertelt Van Mol in een openhartig gesprek aan Rani De Coninck (50). “Wij leven in extra tijd. De prognose die René kreeg, kon niet slechter zijn. We kunnen af en toe nog eens iets samen doen, en daar zijn wij heel dankbaar voor.”