Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters

Biografie Jamie Lynn Spears hangt vuile was van zus Britney buiten: “Ze nam een keukenmes en sloot ons op in mijn kamer”

Celebrities“Ik wil de bubbel van mijn zus niet doorprikken, maar mijn boek gaat niet over haar”, aldus Jamie Lynn Spears (30) over haar memoires ‘Things I Should Have Said’. Een titel die er niet om liegt, want de jongere zus van Britney Spears (40) neemt in haar biografie geen blad voor de mond. En ondanks haar uitspraak wordt het pijnlijke verleden van Britney toch breed uitgesmeerd in het boek. “Ik wist gewoon dat er iets mis was met haar.”

 1. Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet”
  Play
  Celebrities
  10

  Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproble­men van wiet”

  Johnny Depp (58) is er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.