Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

BINNENKIJKEN. Zo zien de chambres d’hôtes van de Planckaerts eruit, die momenteel op de markt staan

Showbizz“Er waren geen klachten van gasten, maar we beseften zelf ook wel dat we niet goed bezig waren.” De Planckaerts gooien het roer dus om en verkopen hun chambre d’hôtes. We werpen een blik op de mooie hotelkamers, die nu dus weer op de markt staan. 

35 reacties

 • Luc Grimmonprez

  1 maand geleden
  Zo'n 20 jaar geleden gingen we naar Lesterny !! Toen waren Ze nog bezig met kamers bijmaken !! We hebben er ons van de eerste maal thuis gevoeld, we gingen ieder jaar terug, zelfs 2x per jaar. Sedert Bure opende zijn we naar daar getrokken, ook voor 2x per jaar, top kamers, en zolang ,Christa ,Stephanie en Magalie kookten was het super lekker !! Verleden week konden we nog voor een laatste keer naar het mooie B&B in Bure ,de lekkere kost van kok Duffy was dan ook een aanrader !! Dank u vrienden.
 • Marie Louise Pauwels

  1 maand geleden
  Top mooie kamers
 • Roger Van dycke

  1 maand geleden
  Proficiat voor de ganse familie !
 • Maria Cole

  1 maand geleden
  Mooi en gezellig . Het Franse patrimonium wordt gerestaureerd door buitenlanders. Spijtig van de verkoop ! Is een levenswerk ! In Ouches ( Roanne) heeft een Vlaming ook een kasteel helemaal gerestaureerd. Prachtig maar water en bloed gekost.werken nu aan een 1ste klas keuken . Daar wordt een ster geboren. Chateaud’Origny. Ik wens de familie Plankaert het allerbeste met hun volgende droom . Ook aan alle mensen die het lef hebben om zoiets te doen , proficiat , het gaat jullie goed,
 • RUDO VAN LEUVEN

  1 maand geleden
  . .Mooie familie. Dat hij zijn oorsprong niet verloochent is PRACHTIG.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. ‘Benidorm Bastards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesjaren de stekker uit productiehuis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”
  Play
  TV

  ‘Benidorm Bas­tards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesja­ren de stekker uit productie­huis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”

  Serieus bommetje in de Vlaamse tv-wereld: het succes-duo Tim Van Aelst (44) en Sofie Peeters (35) trekt na dertien jaar de stekker uit hun productiehuis Shelter. “Ik heb het gevoel dat we er alles uitgehaald hebben wat erin zat”, aldus Van Aelst. De twee scoorden met reeksen als ‘Tragger Hippy’, ‘Benidorm Bastards’, ‘Wat Als?’, ‘Safety First’, ‘Studio Tarara’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ zowel internationaal als bij ons. “Ik hoop vooral dat het een afscheid vol liefde is. En niet met haat of nijd.”