Yves Segers toont in Dag Allemaal z'n nieuwe woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Yves Segers toont in Dag Allemaal z'n nieuwe woning. © Kristof Ghyselinck

BINNENKIJKEN. Yves Segers toont zijn gerenoveerde pastoriewoning: “Onze jacuzzi alleen kostte 12.000 euro”

Showbizz“Mijn man kon niet aarden in het huis waar ik met mijn ex woonde”, zegt Yves Segers (49). Dus werd er voor een nieuwe woning gekozen. Met een gulle glimlach gooit de zanger, deze zomer al meermaals te zien in ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’, de deuren open van zijn nieuwe huis. Hij vertelt ook waar ze fors in investeerden, hoe de relatie met zijn ex is en hoe hij zijn coronakilo’s kwijtraakte. “Wij hebben ons fornuis nog nooit gebruikt.”

13 reacties

 • percy colman

  2 maanden geleden
  Betekent niks als zanger en toch geld met hopen precies,raar
 • Jan Verbinnen

  2 maanden geleden
  Was hij een tijdje geleden niet aan het klagen dat hij te weinig werk had.
 • GHISLAINE DE GROM

  2 maanden geleden
  Hij schreeuwt het van de daken...hoe warm hij erin zit...maar ik gun het hem van harte!
 • Ronny Van Looy

  2 maanden geleden
  Mijne Teevee heb ik gratis gekregen, mijne auto heb ik voor 1500 euro van ons moeder over gekocht, mijne fiets heeft 4 jaar geleden 465 euro gekost, mijn laptop heeft 13 jaar geleden 199 euro gekost, is dit nu echt nodig om te vermelden hoeveel jouw jaccuzi heeft gekost. Wat wil men daar nu mee bereiken, wat is hier nu het nut van ?
 • Geert Winkelmans

  2 maanden geleden
  Enkele maanden geleden riepen ze op Joe fm om Yves Segers financieel te steunen. Hij had al schulden en is ramenwasser. Nu heeft hij ineens geld genoeg.
 1. Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetingen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetin­gen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”

  Luc Zeebroek, beter bekend als Kamagurka, is 65 jaar. Een mooie mijlpaal en het moment om terug te keren naar zijn roots in Nieuwpoort. Hij maakte van 65 toevallige ontmoetingen evenveel tekeningen, te zien in de expo Kamafront. “Die Duvetorre is zo griezelig nog niet en het Albert-monument lijkt plots minder imposant”, vertelt hij openhartig. Ook zijn klasgenoten van toen halen herinneringen op: over hondenpoep die ze in brand staken en tekensessies aan de keukentafel.