Virginie en David
Volledig scherm
PREMIUM
Virginie en David © Steven Richardson

BINNENKIJKEN. Virginie en David uit ‘Latem Leven’ showen woonst: “Zelfs in het mondaine Latem komt niets vanzelf”

ShowbizzIn het VTM-programma ‘Latem Leven’ springen Virginie en David, het duo achter het eigenzinnige schoenenlabel Morobé, eruit als koppel met karakter. En dat weerspiegelt zich ook in hun huis en interieur, waar ze door de jaren heen hun creatieve stempel op drukten. Een droomhuis, dat zeker, maar wel eentje waar ze hard voor gewerkt hebben.

10 reacties

 • Rudi Bollaerts

  4 maanden geleden
  Ik volg al 45 jaar Club Brugge en kan me niet herinneren dat ik dat gezicht daar ooit  gezien heb . Verder heeft iedereen het recht om zijn leven te bepalen en er zullen nu eenmaal rijke -nog rijkere en arme mensen blijven het is hun gegund .
 • Danny Buyse

  4 maanden geleden
  @David, volledig eens met u. Velen van die zogezegd rijken vinden van zichzelf dat ze hard gewerkt hebben. Voor mij is hard werken nog altijd fysiek hard werken en heel veel mensen worden daar niet altijd rijk van. Hoe verklaar je anders het gezegde dat je van werken niet rijk wordt. Er is een verschil tussen hard werken en hard geld verdienen en die 2 hangen niet noodzakelijk van elkaar af.
 • Steve Wildemeersch

  4 maanden geleden
  Beste, ik denk vooral dat met hard werken wordt bedoeld dat men zich niet aan 8 uren houdt zoals velen denken dat wanneer je 8 uur werkt je hard hebt gewerkt... en dus ja keuterboertjes of andere mensen die niet op een uur kijken zijn harde werkers voor mij...
 • John Dupont

  4 maanden geleden
  Als iemand jong en ondernemend het maakt is het niet goed. Raken ze aan de drugs is het helemaal niet goed. Zo kan men altijd wel wat vinden om over te zeuren. Hoe iemand aan een geld komt maakt niet uit. Wat ze er mee doen is toch knap. Ik gun het hun
 • Alexander Stroobants

  4 maanden geleden
  had werken is zeer relatief.Ik werk ook heel hard en kom net rond.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers