Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

BINNENKIJKEN. Personal trainers Arnaud en Tibby genieten van een glamoureus leven: “Ik besefte dat ik heel destructief bezig was”

BVToen Arnaud De Bremaeker (29) en Tibby Jonckheere (25) elkaar leerden kennen, hadden ze allebei een moeilijke periode achter de rug. Hij kickte af van drank en drugs, zij werd jarenlang gepest op school. “Ze stalen mijn eten en plasten in mijn bed”, klinkt het in ‘Story’. Maar nu gaat het de twee, die te zien zijn in ‘Personal Trainers’ op Play4, opnieuw voor de wind. Ze geven een rondleiding in hun luxueuze loft en vertellen honderduit over mentale problemen, gezinsuitbreiding en opgroeien met schoonheid en luxe. “Ik was stiekem jaloers op al die fitnessmodellen met een grote boezem.”

3 reacties

 • Hilde Janssens

  1 maand geleden
  ronny engels; uw zoon zal op lange termijn meer bereiken. Sociale media maken sterren maar dat blijft niet duren. Bij influencers draait alles om henzelf en rijkdom maar ooit keert dat. Mensen zoals uw zoon, willen anderen effectief helpen. Mensen gaan dat wel terug inzien. En neen, hij zal niet zo rijk worden maar wie wilt zo oppervlakkig leven?
 • freddy verbrugghe

  1 maand geleden
  ben nog niet zo zeker dat er een vervolg komt
 • ronny engels

  1 maand geleden
  vraag mij nu af waarom mijn zoon 3 jaar sportwetenschappen heeft gedaan terwijl men met een hotel certificaat uit het buitenland hier een eigen zaak kan open houden en dan nog goed geld verdienen ook.
 1. Neppaccounts van BV’s duiken massaal op: “Het is dweilen met de kraan open”
  BV
  3

  Neppac­counts van BV’s duiken massaal op: “Het is dweilen met de kraan open”

  Een Bekende Vlaming die in je inbox verschijnt? Het zal je waarschijnlijk niet snel overkomen. Behalve door een berichtje van een nepaccount misschien, want die duiken massaal op. Hanne Troonbeeckx (43) en Marc Van Ranst (57) krijgen dagelijks te maken met profielen die zich voordoen als hen. “Het is dweilen met de kraan open, want Instagram schorst niet meteen alle accounts die ik rapporteer.”