BINNENKIJKEN. Overnachten als een Lord en Lady: 'Downton Abbey' staat op Airbnb

'Downton Abbey' staat op Airbnb
ITV-netwerk 'Downton Abbey' staat op Airbnb
Highclere Castle, waar Downton Abbey is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen maar gasten uit de aristocratie. Twee 'normale' fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.

De speciale actie is ter ere van de première van de film ‘Downton Abbey’. Fans kunnen zich vanaf 1 oktober aanmelden, op 26 november kunnen twee gelukkige winnaars dan hun intrek nemen in een van de grote vertrekken en suite met badkamer en uitzicht over het landgoed.

De bezoekers worden door het personeel van de graaf en gravin van Carnarvon, de eigenaren van het slot, in de watten gelegd, zoals het echte gasten op Highclere Castle betaamt. Ze krijgen onder meer een uitgebreid diner in de eetzaal, mogen koffie drinken in de bibliotheek en krijgen een privérondleiding over het terrein.

Er hangen wel wat restricties aan de actie. Zo krijgen de gasten strikt één butler per persoon toegewezen, mogen er geen huisdieren mee (want er zijn al negen vriendelijke honden op het terrein aanwezig) en moet roddelen beperkt blijven tot de kelder van het kasteel, waar in de serie het personeel werkt.

'Downton Abbey' staat op Airbnb
PA:Press Association 'Downton Abbey' staat op Airbnb
PA: Press Association
PA: Press Association
PA: Press Association
'Downton Abbey' staat op Airbnb
PA: Press Association 'Downton Abbey' staat op Airbnb
PA: Press AssociationReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.