Marina Wally in haar ouderlijke huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Marina Wally in haar ouderlijke huis. © Kristof Ghyselinck

BINNENKIJKEN. Marina Wally bewaart ouderlijke woonst als relikwie : “Hier is mama in m'n armen gestorven”

Showbizz“In elke kamer voel ik de aanwezigheid van mijn vader en moeder.” Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, mag Marina Wally (63) tot haar grote opluchting weer binnen in de villa Eddy Wally en zijn Mariëtje. In Dag Allemaal geeft ze een rondleiding doorheen de woning, vertelt ze over het moment waarop haar mama overleed en die keer dat ze werd tegengehouden door de politie. 

0 reacties

  1. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
    Muziek
    5

    Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

    Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.