BINNENKIJKEN. Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ baat nu luxueuze vakantiewoning uit: “Een serieuze investering”

Lenny uit Blind Getrouwd vakantiewoning
VTM/trendyvakantiehuis.be Lenny uit Blind Getrouwd vakantiewoning
Voormalig frituuruitbater Lenny Janssens (38) deed vorig jaar mee aan ‘Blind Getrouwd’. Zijn huwelijk met Jolien liep toen met een sisser af, maar intussen heeft Lenny liefdesgeluk gevonden. Bij Chloé Evangelista (31), de ex-Miss België-finaliste die deelnam aan ‘Expeditie Robinson’. Ook op zakelijk vlak heeft Lenny intussen een nieuwe uitdaging gevonden: hij runt nu een luxueuze vakantiewoning, zo vertelt hij in weekblad TV Familie. 

Sinds het begin van de coronaperiode heeft Lenny amper stilgezeten. Samen met z’n goeie vriend Philippe heeft hij een herenhuis in Blankenberge omgetoverd tot een luxueuze vakantiewoning. “We hebben er ons werk mee gehad”, vertelt Lenny in TV Familie. “We zijn in maart gestart met de werken. Het huis was grotendeels gerenoveerd, maar we hebben zes badkamers toegevoegd en alle sanitair en verwarming vernieuwd. We deden geregeld een beroep op een vakman, maar hebben veel zelf gedaan. Ook Chloé heeft een handje toegestoken. Op die manier hebben we toch geld uitgespaard.”

Na de verbouwing van Chloés appartement in Kortrijk, heeft Lenny de smaak van het renoveren duidelijk te pakken. “Ja, we verhuisden van de ene bouwwerf naar de andere”, aldus Lenny. “Maar als je het resultaat ziet, dat geeft voldoening.” Het pand in Blankenberge, op 50 meter van de zeedijk, kocht Lenny samen met z’n zakenpartner. “Een serieuze investering”, zegt hij. “Maar ’t is een berekend risico. Er zit wat spaargeld in en uiteraard hebben we er een lening voor lopen bij de bank. Nu, je mag de prijs van ons pand niet vergelijken met Knokke of Brugge. Blankenberge is nog betaalbaar. En met het geld van de verhuur kunnen we de komende jaren veel van onze investering recupereren. Want de zee scoort nog altijd, hé. En door corona én het advies om in eigen land op vakantie te gaan, ziet het er zeker goed uit.” 

(lees verder onder de foto)

RV

Eerste reserveringen 

Het luxevakantiehuis is nog maar net klaar en de eerste reserveringen zijn al binnen. “Je kan ons vinden via airbnb.be en www.trendyvakantiehuis.be”, zegt Lenny. “Hoeveel je betaalt per nacht hangt van de periode af. Gemiddeld ongeveer 400 euro. ’t Is zelfs mogelijk om maar één overnachting te boeken. Maar het is een huis voor groepen. Er zijn 23 slaapplaatsen.”

Lenny heeft van panden zoeken en renoveren inmiddels z’n job gemaakt. “Een fulltime bezigheid”, zegt hij. “Samen met m’n partner ben ik nu op zoek naar een pand in de buurt van Durbuy. En aangezien Chloé en ik nog geen kind hebben, kan ik me hier volledig op storten.”

Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Chloe Evangelista tijdens 'Expeditie Robinson'.
SBS Chloe Evangelista tijdens 'Expeditie Robinson'.

LEES OOK: 

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ en Chloé uit ‘Expeditie Robinson’ zijn zeker van hun liefde: “Hij heeft al gevraagd of ik met hem in Amerika wil gaan wonen”

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ breekt harten: “Hij leidt een dubbelleven en sprak op één dag met verschillende meisjes af”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lenny Janssens

  Het betreft een groepshuis. Geen 1 persoonswoning. 2600euro voor 7 nachten voor vb 12 personen. Is 30 euro per persoon per nacht.

 • ISABEL FRANCOIS

  Echt niet Olivier.Doe maar eens een simulatie maar zorg dat je niet flauwvalt.6 dagen / 1pers=goeie €2600!

 • Lenny Janssens

  Inderdaad Oliver, de prijzen zijn uiteraard per nacht voor een volledige groep. Dus de prijs per persoon varieert tussen de 20 en 35 euro per nacht. Dit ter info. Grtn lenny

 • Oliver Sobera

  Iedereen over die 400 euro per nacht maar als je met 20 man gaat is het 20 euro per nacht per persoon of 140euro voor 7dagen.. er zijn 23 slaapplaatsen dus reken maar uit

 • Koen Simons

  Ik ben gaan kijken op de website. De prijs is voor 1 kamer voor 1 overnachting. Geen horeca ervaring- mooi verbouwd weliswaar maar werkelijk overpriced.