EPA/BrunoPress
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA/BrunoPress

BINNENKIJKEN. Justin Timberlake trekt weg uit Hollywood en zoekt rust na enkele heftige jaren

CelebritiesDe liefdesperikelen van Justin Timberlake (40) rolden de laatste jaren over heel wat tongen. De zanger deed zijn huwelijk met Jessica Biel (39) flink wankelen toen hij hand in hand gespot werd met een collega. Tijd voor een frisse start, vond het koppel Timberlake-Biel. En daarom zeggen ze hun Hollywoodvilla, die zo’n 30 miljoen euro waard is, definitief vaarwel.

 1. Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtingen en brengt meer dan 3 miljoen euro op
  Play
  56

  Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtin­gen en brengt meer dan 3 miljoen euro op

  Ze hadden gehoopt op 2,2 miljoen euro, maar Vlaanderen zamelde maar liefst 3.061.571 euro in voor de zesde editie van Rode Neuzen Dag. Ambassadeur Birgit Van Mol (53) en vliegende reporters Vincent Fierens (29) en Julie Van den Steen (29) maakten het eindbedrag bekend in een muzikale slotshow op VTM. Dat wil zeggen dat élke Vlaamse school een Sidekick Sam zal kunnen opleiden: iemand bij wie leerlingen hun hart durven te luchten, zodat ze leren sterker in hun schoenen te staan.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.