Willy Sommers in zijn 'mancave'.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Sommers in zijn 'mancave'. © Dieter Bacquaert

BINNENKIJKEN. In deze muzikale ‘mancave’ vindt Willy Sommers zijn rust en creativiteit

ShowbizzSterker dan ooit: met dat Vlaanderen Feestlied laat Willy Sommers (68) graag de woelige coronatijden achter zich. Hij bereidt zich volop voor op de terugkeer naar de Vlaamse podia. En dat doet hij het liefst in alle rust in zijn muzikale mancave, gelegen in zijn tuin. “Cindy komt hier enkel om te poetsen.”

3 reacties

 • Geert De Meyer

  3 weken geleden
  Uw enthousiasme is aanstekelijk.
 • Dick De Zeure

  3 weken geleden
  In een man/vrouw cave kan je ongestoord genieten van je indoor hobby's. Mijn ganse living is ingericht als mancave en staat volledig in het teken van audio en video beleving. 40 vierkante meter puur plezier en genieten, meer moet dat niet zijn. Dankzij mijn single status heb ik dit kunnen verwezenlijken, ik denk niet dat er vele vrouwen te vinden zijn die dit met hun living zouden laten gebeuren en niet iedereen heeft het geluk een aparte ruimte te hebben zoals Willy.
 • johan coppillie

  3 weken geleden
  Het ga je goed Willy veel plezier in alles wat je doet
 1. Nu ‘The X Factor’ definitief stopt: dit waren de ‘slechtste acts’ die Simon Cowell ooit zag
  Play
  TV
  1

  Nu ‘The X Factor’ definitief stopt: dit waren de ‘slechtste acts’ die Simon Cowell ooit zag

  Slecht nieuws voor alle trouwe fans van talentenjachten: er komt na 17 jaar een einde aan de Britse versie van ‘The X Factor’. Zender ITV heeft geen plannen om nog een nieuw seizoen van het programma te maken, meldt de zender aan Britse media. De show heeft door de jaren heen voor talloze doorbraken van bekende artiesten gezorgd, al liep het ook minstens evenveel keer fout. Deze audities werden door Simon Cowell bestempeld als ‘verschrikkelijk’.
 2. Willy Sommers en Natalia over hun zomer en de toekomst na corona: “Men dwíngt ons het vaccin te nemen. Da’s niet oké”
  PREMIUM
  Showbizz

  Willy Sommers en Natalia over hun zomer en de toekomst na corona: “Men dwíngt ons het vaccin te nemen. Da’s niet oké”

  Hij voerde een zware strijd met het virus, zij ging voor een tweede zwangerschap. Willy Sommers (68) en Natalia (40) beleefden corona op een heel ándere manier. En nu het eind van de tunnel in zicht is, hebben ze ook elk hun mening over de prijs die we voor onze hernieuwde vrijheid moeten betalen en de vaccinatiestrategie. In een dubbelgesprek met Dag Allemaal vertellen de twee over corona, hun plannen, het herstelproces van de ene en de zwangerschap van de andere. “Ik heb beslist om minder te gaan optreden.”
 3. Deze 5 streamingtips loodsen je door het regenweekend

  Deze 5 streaming­tips loodsen je door het regenweek­end

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series voor het weekend. Deze week vullen we onze Kijkgids aan met de absurde reeks van eigen bodem ‘F*** You Very Very Much’ (Streamz), de muzikale topdocu ‘Watch the Sound with Mark Ronson’ (Apple TV+) en flitsende actie met Jean-Claude Van Damme in ‘The Last Mercenary’ (Netflix). Dit is onze streaming-top 5!