Antje en partner Ruben
Volledig scherm
PREMIUM
Antje en partner Ruben © Dieter Bacquaert

BINNENKIJKEN. ‘Huis Gemaakt’-winnaars Antje en Ruben: “Als alles af is zal de woning 370.000 euro waard zijn”

ShowbizzDankzij hun overwinning in ‘Huis Gemaakt’ mogen Antje en Ruben (allebei 26) blijven wonen in het huis waarin ze zo hard hebben gewerkt. Goed voor een cadeau van 350.000 euro. Al zijn de twee lang niet van plan om het geld nu over de balk te gooien. Tijdens een rondleiding door hun woonst vertellen de twee over het pittige parcours, wat er nog allemaal afgewerkt moet worden en waarom ze zich toch wat schuldig voelen over hun winst. “We gaan de twee verliezende koppels ook financieel steunen. Maar wel anoniem.”

8 reacties

 • Ron Miche

  1 maand geleden
  Laakdal heeft de meeste kamers gewonnen, en verliezen alsnog. De stemmen van de mensen die zijn gaan kijken waren vrienden van de andere koppels en dit is geen eerlijke stemming geweest. De stemmen van de makelaars en de coaches daartegen weer wel. Jammer maar het beste koppel heeft hierdoor niet gewonnen. Hierdoor kijk ik het volgende seizoen niet meer.
 • Franl Cornelissen

  1 maand geleden
  Wij vinden de crowdfunding zeer goed maar vinden dat het geld samen geteld moet worden en tussen de beiden verliezende koppels moet verdeeld worden .Ze hebben er trouwens even hard voor moeten werken .
 • Ellie Dubois

  1 maand geleden
  Prachtig! En de crowfunding voor de verliezende koppels is het mooiste nieuws dat ik sinds jaren heb gelezen. Mooi hoe we als mensen in grote getalle ons hart , empathie en solidariteit hebben getoond via deze weg. Prachtig , dit toont aan dat we met vele mensen heel veel kunnen doen en bereiken.En @ Cecarine, niets belet jou om zelf een crowfunding op te starten voor wie dan ook, waar wacht je op? Wees eens blij voor een ander.
 • Cecarine De Smet

  1 maand geleden
  Proficiat met jullie overwinning!Wat ik niet snap is dat jullie aan een wedstrijd meedoen, jullie tekenen een contract,. Dus er waren 3 koppels. Er gingen 2 verliezers zijn en 1 winnaar!!! Aanvaard dit gewoon! Maar crowfunding opstarten om de verliezers hun huis te kunnen schenken... Is er over!VTM zal deze wedstrijd niet meer kunnen laten gebeuren en 2 crowfunding word hier surieus misbruikt!! Deze praktijken moeten stoppen!Een crowfunding is voor mensen in nood. Daar is hier geen sprake van!
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  De andere deelnemers hebben ook hard gewerkt.