Hugh Jackman en zijn droomvilla.
Volledig scherm
PREMIUM
Hugh Jackman en zijn droomvilla. © WireImage / Photo News

BINNENKIJKEN. Hugh Jackman herademt in New Yorkse droomloft van 21 miljoen

CELEBRITIESEen filmzaal en fitnesszaal, een lounge om u tegen te zeggen en een uniek uitzicht op de Hudson. Het nieuwe adelaarsnest van Hugh Jackman (53) in New York ademt pure luxe - al moest hij wel ruimte inleveren. Hier kan de ‘Wolverine’-ster bekomen van zijn jarenlange strijd tegen huidkanker. En op de thee bij de bekende koppen in de buurt.

 1. Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestemming van de Queen
  Royalty
  3

  Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestem­ming van de Queen

  In de eerste trailer van hun Netflixdocumentaire ‘Harry & Meghan’ is te zien hoe de hertog en hertogin van Sussex hand in hand door de gangen van Buckingham Palace lopen. Op het eerste zicht niet zo’n opvallend beeld, maar het tegendeel is waar. Het plaatje onthult namelijk dat de Britse prins en zijn echtgenote een fotograaf bij zich hadden, zonder toestemming van de koningin.
 2. Na kledinglijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencollectie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”
  Showbits
  6

  Na kleding­lijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencol­lec­tie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”

  Speciaal voor de feestdagen pakt Julie Vermeire met een eigen juwelencollectie. Geen hyperchique, exclusieve stukken, je vindt ze gewoon bij een bekende kruideniersketen. “Heel prijsvriendelijk dus”, zegt Julie. Echt veel werk heeft ze er zelf niet aan gehad. “Ik deel gewoon mijn ideeën via Pinterest en ik geef feedback op de ontwerpen”, geeft ze eerlijk toe.