Villa Verhulst in Saint-Tropez
Volledig scherm
PREMIUM
Villa Verhulst in Saint-Tropez © www.villarentalsainttropez.com

BINNENKIJKEN. Het droomhuis van de Verhulstjes in Saint-Tropez: te huur voor 28.500 euro per week

ShowbizzEen mastersuite met twee badkamers, met uitzicht over de Golf van Saint-Tropez. Plus nóg drie suites, elk met badkamer, een salon zo groot als een danszaal, eetkamer, keuken met koelruimte en bijkeuken, zwembad, fitnessruimte en een tuin van ruim 2.000 vierkante meter. Dat is Villa Moulins des Graniers, straks het decor voor het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. De villa van Gert en co. is te huur voor 28.500 euro... per week. Een rondleiding, in woord én beeld.

140 reacties

 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Wie is de slimste 4miljoen voor een villa Knokke of Sint Tropez
 • Dirk Lefevere

  1 jaar geleden
  Liever een blokhut in alaska !
 • Thomas Delaet

  1 jaar geleden
  Dan heb ik liever een auto voor die prijs !
 • Jo Van den Breen

  1 jaar geleden
  Mooi voorbeeld van rijk wordt steeds rijker, het inkomen van 2 jaar loon van de gewone werkman is slecht een week huurinkomsten, en wordt dan ingegeven als onkosten bij de boekhouding voor de werkzaamheden van de opnames.
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Hij heeft het gat in de markt gezien "kinderen" de ouders en grootouders sponseren die wel
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. WECANDANCE: psychedelische trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedelische middelen nodig zijn
  Muziek
  1

  WECANDANCE: psychedeli­sche trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedeli­sche middelen nodig zijn

  Music. Food. Fashion. In overvloed, maar daarom niet in die volgorde. Garant voor heel wat vrouwelijke aandacht. En dat op het strand van Zeebrugge. Van WECANDANCE kan je veel zeggen, maar niet dat het geen festival zonder smoel is. In de ongezond ogende overdaad aan elektronische muziekfestivals die maar al te graag op de gouden Tomorrowland-trein springen, is dat al heel wat. Of waarom WECANDANCE een blijvertje is. En Adriatique goud is.
 1. RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”

  Dat de sportzomer dit jaar aan de vrouwen is, is ook Prime Video opgevallen. Dertig jaar na het origineel brengt het platform nu een update van de filmklassieker ‘A League of Their Own’ naar het kleine scherm en maken we kennis met een groep nieuwe (huis)vrouwen die tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog -en dus bij gebrek aan vacante mannen- de honkbalsport in leven moeten houden. Of deze achtdelige reeks ook honkvast blijft aan het origineel of buiten de gekende arena durft te pleuren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.