BINNENKIJKEN. Gordon zet zijn indrukwekkende villa te koop

ANP Kippa
De villa van Gordon (51) staat te koop. De vraagprijs is niet bekend. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot Gordon of zijn makelaars voor meer info. De Nederlander telde zelf 1,2 miljoen euro neer voor het huis, dat acht kamers telt en een woonoppervlakte heeft van 471 vierkante meter. De woning is voorzien van een zwembad met bar, een gym en een keuken.

Zelf kocht Gordon de villa in Blaricum in september 1999 voor een prijs van 1,2 miljoen euro. In 2013 probeer hij hem een eerste keer te verkopen voor 3 miljoen euro. In 2016 volgde een nieuwe poging voor 2,9 miljoen euro. De huidige vraagprijs is niet bekend. De presentator laat verder weten twintig mooie jaren te hebben gehad in zijn stulpje en zal de herinneringen blijven koesteren. “Gelachen, gehuild, gefeest, gedanst op deze bijzondere plek. Maar het is tijd voor verandering en een ander leven. Ik verkoop een stuk van mijn energie die dit huis zo te gek maakt. Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen”, klinkt het online. “Dus met gepaste trots neem ik afscheid van dit icoon in mijn leven om verder te kunnen naar mijn nieuwe bestemming. Ik dank je hartelijk geweldig lief krankzinnig gaaf huis en vergeten zal ik je nooit. Wie wordt de nieuwe eigenaar?” 

Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon
Facebook Gordon14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ro butzen

  Veel te ver van mijn werk

 • Ivan Godefroot

  aaaaaah binnekort eindejaarspremie.... khoop dat ik het nog kan kopen met mijn eindejaarspremie... maar ik zal weer te laat zijn zeker? :p

 • Theo Striem

  Met mijn budget kan ik het schoonmaakteam niet betalen Een mooi tuinhuisje met veel opbergruimte

 • Eddy van Dorst

  Zeker zijn geld niet waard.

 • DONALD BORREMANS

  Groot, dat wel maar hoe kitscherig ingericht!