rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

BINNENKIJKEN. Een half miljoen euro voor een week: Tom Cruise verkent Engeland op luxejacht Triple Seven

CelebritiesTerwijl veel Hollywoodsterren traditiegetrouw vakantie vieren op een luxueus jacht in de Middellandse Zee, pakt Tom Cruise (59) het een tikkeltje minder exotisch aan. Met zijn boot Triple Seven verkent hij Engeland, waar de ‘Mission: Impossible’-acteur intussen – misschien op meer dan één manier – zijn hart verloren heeft. Misschien niet de meest spannende reisbestemming, maar aan luxe hoeft Cruise alvast niet in te boeten. 

21 reacties

 • Carina Theuninck

  2 maanden geleden
  Als je het kan dan moet je er ook van genieten, je leeft maar 1x!
 • marc Deglin

  2 maanden geleden
  En dat zijn die pipo's die zeggen dat we geen fossiele brandstof meer mogen gebruiken.
 • Marc Brees

  2 maanden geleden
  Je moet er maar mee kunnen leven, 500.000€ op een week opdoen en weten dat er in de wereld vele mensen honger lijden. Ga nog wat bidden in de Scientology kerk en uw zonden zijn vergeven.
 • Patrick De Couvreur

  2 maanden geleden
  Patrick De Couvreur. Met alle respect maar daar kun je veel minderbedeelden eten geven 😔.
 • Jean-Paul Peelos

  2 maanden geleden
  Stoef. En dat is hoofd van een kerk.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Johan Van Dyck is trots dat zijn brouwerij in ‘Familie’ het decor is van Cobrew: “De acteurs zijn allemaal super sympathiek en geen bende ego’s”
  PREMIUM
  TV
  1

  Johan Van Dyck is trots dat zijn brouwerij in ‘Familie’ het decor is van Cobrew: “De acteurs zijn allemaal super sympathiek en geen bende ego’s”

  De Gust en het Bommake waren al bekend bij de fans van ‘Familie’. In het nieuwe seizoen heeft Niko (Jo Hens) voor Cobrew, de brouwerij van Mathias (Peter Bulckaen) en Peter (Gunther Levi), een lekkere pils gebrouwen: de Rebel. Zin om hun brouwerij eens te bezoeken? Dat kan. Ambachtelijke brouwerij De Brouw Compagnie op het Eilandje in Antwerpen is het decor waar alle intriges zich zullen afspelen. Johan Van Dyck (46) is er de baas. “Als de mensen me vragen of Niko er niet is, antwoord ik standaard dat hij een dagje verlof heeft”, klinkt het in Primo.