Stephanie en Christopher
Volledig scherm
PREMIUM
Stephanie en Christopher © Steven Richardson

BINNENKIJKEN. De Planckaerts geven een rondleiding in hun nieuwbouwhuizen: “Moeilijker dan renovatie van Château Planckaert”

ShowbizzNoem het, en de Planckaerts doen het. In een jaar waarin ze een afgebrand kasteel kochten om te renoveren, stampten ze in de Ardennen ook nog eens vier nieuwbouwhuizen uit de grond. Aan de vooravond van een Château Planckaert-special op Eén ontvangen werfleider Christopher en Stephanie ons voor een exclusieve rondleiding.

19 reacties

 • Dick De Zeure

  9 maanden geleden
  Het ijzer smeden terwijl het heet is noemt men dat. Slimme familie die Planckaerts. Ik vraag me alleen af hoeveel meer je voor zo een woning zal betalen omdat ze gebouwd zijn door de Planckaerts? Net als bij merk kledij zullen zij ook hun naambekendheid willen verzilveren. Zij kunnen natuurlijk maar proberen, het is nog altijd de koper die beslist of het die meerprijs louter voor de naam waard is.
 • Ralph De Clercq

  9 maanden geleden
  Jullie zijn goed bezig top doe zo verder maar neem ook eens optijd wat rust anders blijft je dit niet uithouden nog veel succes
 • Ulla Wynants

  9 maanden geleden
  Knappe woningen!!!
 • Dominique Rosseneu

  9 maanden geleden
  Prachtig gedaan. Werken is gezond op eender welke manier handen en vingers van goud proficiat nog veel werkplezier.
 • Raul Marqués da silva

  9 maanden geleden
  nu kunnen ze goed geld scheppen door al die betaalde uitzendingen. Over hoeveel geld wordt er gesproken om mee te doen in een reality show ?
 1. Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)
  Muziek
  1

  Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)

  ‘Shape of You’, ‘Perfect’ en ‘Bad Habits’, stuk voor stuk grote hits van de Britse sensatie Ed Sheeran (30) die iedereen luidkeels kan meezingen. Op vrijdag 22 juli maakt de internationale ster zijn opwachting in Brussel voor zijn Europese Mathematics-tour. Tot dan hoeven zijn fans uit de Lage Landen niet te wachten om hem aan het werk te zien, want Ed Sheeran komt op dinsdag 5 oktober naar Qmusic voor een intiem optreden in The Qube in Nederland.
 2. Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent
  TV

  Boekhou­ders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassen­de acts in Belgium’s Got Talent

  Alleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”
 1. Gert & James vervoegen affiche, 28.000 liter bier staat koud: Moose Bar XXL is er klaar voor
  Muziek

  Gert & James vervoegen affiche, 28.000 liter bier staat koud: Moose Bar XXL is er klaar voor

  Zoon Viktor was al van de partij, in dj-duo met Kobe Ilsen, en nu vervoegt vaderlief Gert Verhulst òòk de affiche met James Cooke. Zij, De Romeo’s, Get Ready: dat er potverdorie stevig gefeest zal worden op de Moose Bar XXL dit weekend in 't Sportpaleis. In de frigo staat al 28.000 liter bier koud, en van de 20.000 tickets zijn er nog slechts enkele beschikbaar. Win er hieronder vijf!
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).