De Obama's staan op het punt een vakantiehuis te kopen.
Volledig scherm
De Obama's staan op het punt een vakantiehuis te kopen. © Photo News

BINNENKIJKEN. De Obama’s kopen een vakantiehuis op hun favoriete eiland

ShowbizzGewezen presidentspaar Barack (58) en Michelle (55) Obama hebben een gigantisch huis gekocht op het eiland Martha’s Vineyard. Prijskaartje: 10,6 miljoen euro. De villa telt zeven slaapkamers en is uitgerust met een hypermoderne keuken. 

14 reacties

 • HUGO Wils

  1 jaar geleden
  Dat zijn dan diegenen die zeggen dat Trump enkel opkomt voor de rijken!In België hebben we ook politici van het blauwe fabriekje die een vakantie optrekje hebben in Toscane!
 • Sonny Breugelmans

  2 jaar geleden
  Valt jullie Frank niet? Diezelfde Obama die eindeloos veel speecht over het klimaat, koopt zijn 2de kust woning! Gek dat hij investeerd in vastgoed dat bedreigd wordt door de stijgende zee .....Bijna alsof de dreiging niet echt reëel is. Let niet op mensen hun woorden, kijk naar hun daden! Weten jullie Al Gore nog? Hij heeft een prachtige villa tegen het water in Montecito Californië . Volgens hem zou zijn bezit door het smelten van de kappen al sinds 2013 onder water moeten liggen!
 • Werner Bruyninckx

  2 jaar geleden
  Sommige vinden het hier nomaal als je 2 termijnen president bent je genoeg verdiend hebt om rijkelijk te leven,... Ik denk dat er veel mensen véél harder moeten werken voor véél minder en dat gedurende 40 jaar ...!!!
 • WILLY ZACHEL

  2 jaar geleden
  Een paar lezingen en het is terug verdiend ? De gekken zijn deze die hem zoveel betalen om eens een half uurtje flauwe zever te komen vertellen en een paar selfie’s te maken?
 • Johan Vervaeck

  2 jaar geleden
  Akkoord mijnheer Dufour, ben niet jaloers hoor, maar het gaat hier wel degelijk om mensen die zich steeds als echte socialisten voordoen, bijna altijd een beetje in slachtofferrol als "zwarte". Zij prediken het socialisme tegen de anderen en dat maakt nu net het verschil hé. Mijn vraag aan u : "Kan je een socialist zijn als je zo rijk bent als de zee diep?"
 1. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's

 2. Prachtige archiefbeelden: dit was het huwelijk van prins Philip en Queen Elizabeth
  Play

  Prachtige archief­beel­den: dit was het huwelijk van prins Philip en Queen Elizabeth